Balık Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Balık burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz, Balık. Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir bağlantıda, bir sevgiliyle olan duygusal bağınız ile iş arkadaşlarınızdan, arkadaşlarınızdan ve/veya geniş ağınızdan kaynaklanan baskı arasında bir çekişme yaşıyor olabilirsiniz. Luna ayrıca gezegen hükümdarınız Neptün ile uyum içinde olacak ve sizinle dünyanın geri kalanı arasındaki sınırları ortadan kaldıracak. Belirsizlikler içinde kendinizi kaybetmeyin ve gözünüz ödülde olsun. Venüs, aynı anda şanslı Jüpiter’e seksen yapacak ve sizi sürece genişletmeye ve güvenmeye teşvik edecek. Doğru bildiğini inkar etme.

Balık Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Gücünüz hesaba katılması gereken bir güçtür, ancak bu henüz onunla ne yapacağınızı bildiğiniz anlamına gelmez. Tepki verebilmeniz için başkalarının liderliği almasına izin vermenin bir yolunu bulun. Neler olduğunu gördükten sonra her şey yoluna girecek.

Balık Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Belirsiz yönler kariyerinizi ve başarılarınızı çevreliyor, Balık. Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, kariyerinizle istediğiniz gibi aynı hizada hissetmeyebilirsiniz. Venüs, kariyer yolunuza fayda sağlıyor, başarılar ve tanınma getiriyor. Bazen size yabancı gelebilir. İşten rahatsız hissedebilirsiniz, neredeyse kendinizi onun dışında tanımıyormuşsunuz gibi. Kendi kimliğinizde biraz çözülme olabilir, özellikle de kendinizi mesleğinize daha fazla kattıkça. Sadece kariyerinizin sizi tanımlaması gerekmediğini unutmayın.

Duygusal enerji güçlüdür, ancak kişisel olmayan bir bakış açısı sizi daha ileriye götürecektir.

Balık Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü, Balık burcunun yüzeyinin altında kabul edilmeyen gerilimler yükseliyor. İnisiyatif alan Yengeç ayı, sizi bir oyun ve zevk duygusu geliştirmeye odaklanmaya teşvik eder, ancak gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile zorlu muhalefeti, güç, yenilenme ve kontrolsüz hayal kırıklıkları ile ilgili sorunlara işaret edebilir. Sizi rahatsız eden şeyleri örtbas etmek yerine, özellikle hedefler ve arkadaşlıklar konusunda dönüşüm ihtiyacınızı onurlandırmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.