Balık Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Balık burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, tutku, romantizm ve derin düşüncelerle dolu beşinci evinizin üzerinde gezinirken, bu süre zarfında kalbinizi takip etmeye daha meyillisiniz, Balık. Bununla birlikte, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a ayın meydan okuyan karesi, kalbinizin arzuları ile kendi değerinize sahip olma ihtiyacı arasında bir sürtüşme yaratır. Son zamanlarda kendini fazla mı büyütüyorsun? Ay ayrıca seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Merkür ile çatışacak, bu nedenle uzun zamandır gecikmiş bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Aksi takdirde, ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılırsınız.

Balık Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Genel olarak oldukça esneksiniz, ancak bir akran otoritesini çok fazla övündüğünde, bir şeyler söylemeye özendirilirsiniz. Bu kişinin etrafında olmak zorunda değilsen, daha iyi. Ama birlikte bir odaya tıkılırsanız, kibar olmaya çalışın.

Balık Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

*Gerçek* sen kimsin, Balık? Bugün Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaparken, kimliğiniz konusunda kafa karışıklığı var. Neptün gerilemesi, kendinizi net bir şekilde görme yeteneğinizi etkilerken, Venüs başkalarının sizi profesyonel başarılarınız için tanımasına izin veriyor. Biraz bilişsel uyumsuzluk yaratabilir. Profesyonel kişiliğinizden kopmuş hissedebilir veya hatta bir yalan yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Eğer durum buysa, kendinize neden böyle hissettiğinizi sorun. Belki de kariyerinizde verilen takdir ve takdir, kendi başarınızı tanımadığınız için size yabancı geliyor.

Harekete geçmeden önce neler olup bittiğini kontrol etmek için enerjinizi kullanın.

Balık Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kariyer meselelerinin Salı günü gökyüzü altında özellikle sisli olması muhtemeldir, Balık. Manyetik Venüs, mistik Neptün ile gerçekliği büken bir kareye kilitlenirken, değişen değerlerinizin kalbinizin kıyılarında yıkanmasına izin verin. Bu eşleştirme, özellikle hırslarınız ve yakın ilişkileriniz söz konusu olduğunda, olayları gerçekte oldukları gibi görmeyi zorlaştırır. Denizde tamamen kaybolmadan bu eşleştirmenin sunduğu ilham verici, romantik pusun tadını çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.