Balık Burç Yorumları 24 Ekim 2021

Balık burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 24 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay çapkın beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetir, ancak ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz boyunca parıldamaya devam eder. Balık, özel biri için duygular yakalamak? Ay, samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturacak ve bu da diğer önemli kişinizle bağlantı kurma, iletişim kurma ve birleşme fırsatını ortaya çıkaracaktır. Bu süre zarfında, duygusal yoğunlukla dönen tabu konuşmaları muhtemeldir. Yakalayış? Luna’nın burcunuzdaki kareden puslu Neptün’e geçişi, kafa karışıklığı ve/veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir, bu yüzden toprakta kalın.

Balık Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendi liginin dışında olduğunda bağırsaklarında biliyorsun. O yüzden bu işe bulaşmadan önce, doğru insanlarla muhatap olduğunuzdan emin olun. Güven duygularınız harika, ancak sizi sahte bir güvenlik duygusuna sokmalarına izin vermeyin.

Balık Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Konsantre olmak zor bir gün olabilir, Balık. Ay, kendi burcunuzu kareleyen değişken İkizler’de. Ay enerjisi ve burcunuzun sınırsız enerjisi arasında, önünüzdeki haftaya hazırlanmak zor olabilir. Yemek hazırlamak veya iş kıyafetlerinizi yıkamak gibi işlere hazırlanmak için kendinizi motive hissetmeyebilirsiniz. Bir şey olursa, daha rahatlatıcı bir gün tercih edebilirsiniz. Gününüzden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, çalışma haftanızın başlangıcını kolaylaştırmak için makul hazırlık çalışmalarından oluşan kısa bir yapılacaklar listesi oluşturmayı düşünün.

Tefekkürünüzün odağı yanlış yönlendirilmiş olabilir. Gerçekten kiminle uğraşıyorsun?

Balık Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası sizi yeraltında kendi tasarımınızın rahat dünyasına çağırıyor, Balık. Ay dalgın İkizler’den geçerken en yakın akrabalarınız arasında yumuşak ve nazik bir güne ihtiyacınız var. Luna’nın Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, derin, içten konuşmaları teşvik eder ve onlara şifa vermeleri için bolca alan sunar. Daha sonra, ayın sevgilisi Venüs ve gerçekçi olmayan Neptün ile anlaşmazlığı kariyer gerilimlerini canlandırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.