Balık Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Balık burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayalleriniz renkli, canlı ve çekici, Balık. Ama sonra tekrar, kimi kandırıyoruz? Bu değişken su burcunun altında doğduğunuzda fantezi çimlerle birlikte gelir. Bununla birlikte, günümüzün ASMR’nin zihinsel zirveleri, duyusal olarak yönlendirilen Boğa ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve ani değişimler yoluyla ayın geçişi ile ilgili her şeye sahiptir. Luna’nın mistik gezegen hükümdarınız Neptün’e tatlı bir altmışlık açı yapacağını unutmayın, bu sadece tüm deneyimi vurgulayacaktır, bu yüzden toprakta kalmayı unutmayın. Karanlık tarafta, insanları, yerleri ve durumları aşırı idealize etmeye daha yatkınsınız.

Balık Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük, yeni ve çılgın bir şeyin zamanı geldi ve herkes en son planlarınız konusunda heyecanlı değil. Bir arkadaşınızın veya oda arkadaşınızın kararınız konusunda biraz çıldırdığını görebilirsiniz, ancak zamanla bunun üstesinden geleceklerdir. Ya yapmazlarsa? Öyle olsun – bu onların sorunu.

Balık Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sohbet hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ay Boğa burcunda olduğu için bugün iş arkadaşları, meslektaşlar ve hatta müşterilerle ilişki kurmak kolay olabilir. Ay enerjisi istikrarlı ancak şefkatlidir. Duygusal olarak tükenmiş hissetmeden bağlantı kurabilirsiniz. İşyerinizdeki kişilerle para, tazminat ve hatta işte sanatsal yetenekler hakkında konuşmak kolay olabilir. Bugün onlarla konuştuğunuzda, işteki ilişkilerinize daha fazla değer verebilirsiniz. İş arkadaşlarınız, hafta sonu boyunca düşünmeniz için size önemli bilgiler verebilir.

Bir kez olsun, tüm gerçekleri önceden bilmek zorunda değilsiniz – sadece adım atın.

Balık Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası, hoş bir rahatlama ve bütünleşme duygusu sunuyor, Balık. Dünün kozmik çöküşünden sonra, barışı koruma arzunuzu geri almak ve buna göre kendi ihtiyaçlarınızı beslemek önemlidir. Ay’ın yetenekli Boğa’daki varlığı, onu açık uçlu sohbetleri tamamlamak veya bitmemiş hikayeleri yeniden canlandırmak için ideal bir gün yapar. Luna, umutlu ve ilham verici hissetmeyi kolaylaştıran çeşitli destekleyici yönlere sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.