Balık Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Balık burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, sen misin yoksa doğrudan Merkür mü? Ay, beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor ve üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Bu kendiliğinden enerji, sizi dürtüsel karar vermeye yatkın hale getirir. Ancak daha parlak bir notta, bu süre zarfında sezgisel indirmeler alma olasılığınız da daha yüksektir. Aşkınızdan emin değil misiniz? Aniden kendinizi beklenmedik bir kazı yaparken bulabilirsiniz, ancak tavşan deliğinden aşağı inmeyin. Bugünün sekizinci evinizdeki Mars ile teknoloji seven on birinci evinizdeki Plüton arasındaki karenin her yerinde sosyal medya casusluğu yazılı.

Balık Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda kesinlikle bir dedektiflik görevine hazırsın. Ne de olsa, baktığınız kişi hakkında bulabildiğiniz her şeyi bulmalı, ardından arkadaşlarınızla notları karşılaştırmalısınız. Sonuçlardan memnunsanız, arayışınıza başlamak güvenlidir.

Balık Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda her şey yoluna girecek, Balık. Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, profesyonel ağınıza ve hayallerinize yaptığınız yatırımları yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. İdeal olarak, yatırım yaptığınız şey karşılığını vermelidir. Ancak bazı yatırımlar zaman alır. Bağlantılar kurularak güçlendirilmeli, sonra yeniden teyit edilmelidir ve profesyonel özlemlerin meyve vermesi için biraz sabır gerekir. Bu nedenle, kare, işlerin ne zaman kalkacağını veya lehinize çalışacağını merak ettiğinizi gösterebilir. Her şey kendi zamanında olması gerektiği gibi ortaya çıkacak!

Tüm gerçekleri önceden bilmek zorunda değilsiniz – daha sonra anlayacaksınız.

Balık Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, gezinmek için çeşitli gergin kozmik temaslara ev sahipliği yapıyor, Balık. Harekete geçiren Mars, yenilenme arayışındaki Plüton ile sert bir konfigürasyona kilitlendiğinden, ilişki gerilimlerinin kaynama noktasına gelmesi muhtemeldir. Bu güçlü eşleşme, romantik ve platonik en yakın ilişkilerinizde havayı temizlemenize yardımcı olur. Topraklanmış Boğa ayı, duygularınıza dalmak yerine doğruyu söylemeye ve doğruyu söylemeye teşvik ederek rahatlama sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.