Balık Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Balık burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İşe kendinizi kaptırdınız ve bilinçli olarak kendinize öncelik veriyorsunuz, Balık. Örneğin, Luna savaşçı benzeri Koç’a ve istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize girdikten sonra, kariyer, itibar ve dünyadaki otorite duygusu ile ilgili otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için büyüleyici bir üçgen oluşturacaktır. Bekar ya da alınmış, kesin olan bir şey var: aklınız paranızda ve paranız aklınızda. Ayrıca, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci eviniz aracılığıyla Luna’nın ciddi Satürn’e altmışlığı, gününüze bir istikrar ve yapı katmanı getirir.

Balık Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şansınız yaver giderse, bugün işteki veya okuldaki performansınız hakkında çok fazla endişelenmenize gerek kalmayacak, böylece işleri akışına bırakabilirsiniz. Bu iyi bir şey – sürekli dikkat dağıtıcı şeyler, işleri halletme yeteneğinize zarar veriyor.

Balık Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ne üzerinde çalıştığını dünyaya göstermeye hazır mısın, Balık? Bugünden itibaren hem Jüpiter hem de Merkür bir kez daha direkt olacak! Bu astrolojik enerjiler artık profesyonel gelişiminizi ilerletmek için perde arkasında yaptığınız tüm çalışmaları gösterebilir. Jüpiter, benzersiz vizyonunuza, yenilikçi tarzınıza ve bireysel profesyonel yolunuza sahip olma güvenini bulmanıza yardımcı olabilir. Bu arada Mercury, profesyonel yatırımlarınızda sonraki birkaç adımınızı belirlemenize yardımcı olabilir. Birlikte, her iki gezegen de sıkı çalışmanızı göstermenize yardımcı olabilir!

Haftalardır bir fikri eğlendiriyorsunuz – bugün onu eyleme geçirme zamanı.

Balık Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda evren senin için zor oldu, Balık. Merkür’ün gerileme evresi, psişenizin bilinçsiz unsurlarını araştırmanızı ve ele alınması gereken ilişki sorunlarını çözmenize yardımcı oldu. Neyse ki, Pazartesi günkü gökyüzü Merkür’ün doğrudan döndüğünü ve bu alanlarda yeni içgörüler ve ivme sunuyor. Başka bir yerde, go-alıcı Mars’ın cesur Jüpiter ile hizalanması, işbirliğine dayalı çabalarla ilerlemek için yer sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.