Aslan Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çok fazla dur-kalk enerjisi var. Aslan, ayağını gazdan ne zaman çekeceğini bildiğinde en iyisini yaparsın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, iletişim evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile, ilişkiler evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Potansiyel bir ilişki ile bağlantı kurmak için pozitif enerji artık sizindir. Bu harika bir arkadaşlık, hatta romantik bir ortaklık olabilir. Hayatınıza birini eklemek istiyorsanız, yeni birine ulaşmak iyi bir fikirdir. Aslan, oldukça hoş bir yanıt alabilirsin.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki Mars, araç ve ulaşım evinizde, itibar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Aslan, bugün park etmeden önce dikkatli ol, çünkü sonunda bir bilet bulabilirsin. Dikkat işaretleri, özellikle geçici olanlar. Bir bildirimi yanlış okumak sizi zor durumda bırakabilir. Ve mümkünse, komşunuzla arabalarını nereye park ettikleri konusunda tartışmaktan kaçının.

Aslan Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Birkaç haftalık belirsizlikten sonra, 6 Ekim’in Terazi burcundaki yeni ayı, size konuşmak ve duygularınızı bildirmek için güven veriyor. Eşinizle yürekten konuşun ya da şu anda katlanmakta olduğunuz stresleri ve mücadeleleri bilmelerini sağlamak için ezin. Bu duygusal ağırlığı tek başına taşımak zorunda değilsin. Onlara açtığınızda, size destek ve TLC sunmak için tamamen yanınızda olmak isteyeceklerdir.

Onların sevgisi ile dünyayı tamamen ele geçirebilir ve hayallerinize ulaşabilirsiniz. Açıldığın ve korkularının arkasına saklanmaktan vazgeçtiğin sürece, seni dinlemeye ve sana yardım etmeye istekli olacaklar. Bu, sizi incitenlerle yüzleşerek eski yaraları iyileştirmek için özellikle harika bir zamandır.

Geçmişten gelen ilişkimiz etrafında bir kapanış yapmak istiyorsanız, o zaman ortaklıkta neyin yanlış gittiği hakkında tamamen iletişime geçebilir ve tartışabilirsiniz. Kendinizi geri tutmak zorundaymış gibi hissetmeyin, katlandığınız tüm acı ve ıstırabı ifade etmek için sözlerinizi akıllıca kullanın. Bu, sağlıklı bir şekilde ilerlemenizi ve geçmiş hakkında netlik kazanmanızı sağlayacaktır.

Aslan Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası oldukça oyun değiştirici! Aslan, tüm hafta boyunca işyerinde ve profesyonel yolun hakkında konuşmalara hazır ol.

Terazi liderliğindeki geçişler konuşmalarınızı vurguluyor, özellikle 5 Ekim Salı ile 9 Ekim Cumartesi günleri arasında iş arkadaşlarınızla ilerici konuşmalar çağrısında bulunuyor, çünkü güneş Terazi’de Mars ile kavuşumda. Cumartesi, hem güneş hem de Mars, Merkür gerileme aracıyla kavuşumda olacağından, konuşmaların zirvesi olabilir. Bu kısa ama ciddi dönem, profesyonel diyaloğa eğilme zamanı olacaktır. Bu geçişleri iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak, geri bildirim toplamak ve herhangi bir profesyonel bilmeceye aracılık etmek için kullanabilirsiniz.

Haftanızın zirvesi, 6 Ekim Çarşamba günü Pluto istasyonlarının direkt olarak yönlendirdiği zamandır. Terazi liderliğindeki geçişler kapsamında iş arkadaşlarıyla görüşmelere aracılık ederek ve hatta Çarşamba günü yeni ay altında yeni bir görüşme önererek yapılabilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa, şimdi onun hakkında konuşmaya başlama zamanı!

Aslan Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında, sahnenizde yeni olan sevimli biri hakkında yeni bir iki şey öğrenirken harika zaman geçireceksiniz. Yeni bir aşk ilişkisinin eşiğinde olabilirsiniz, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde fazla sahiplenmediğinizden emin olun, aksi takdirde onları korkutabilirsiniz. Bu hafta sonu yapılacak bir parti, kolundaki o tatlı kız olsun ya da olmasın, parlaman için mükemmel bir fırsat olacak. Olabildiğince sıcak olacaksınız ve insanlar küçük uydular gibi etrafınızda dönmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.