Aslan Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Aslan burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ördeklerini sıraya koy, böylece çalıştığından daha çok oynayabilirsin, Leo. Audacious Mars, anında değiş tokuşlarınızdan günlük rutininize kadar her şeye meydan okuyarak, dönüştürücü Pluto ile meydan okumaya devam ediyor. Ayrıca, ay, şehvetli Boğa ve otoriter onuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, dönüştürücü Plüton ile de bağlantı kuracak. Bekar, ezik veya zaten kararlı bir birliktelik içindeyseniz, bu süre zarfında önceliklerinizi büyük olasılıkla belirlersiniz, bu yüzden bunu tatlı arkadaşınızla paylaştığınızdan emin olun. Luna’nın sekizinci ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla sınırsız Neptün’e altmışlığı, önemli bir diğerinin ihtiyaçları için yer tutmanızı hatırlatır.

Aslan Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Özellikle biraz romantizm arıyorsanız, en derin duygularınızı ifade etmek için harika bir zaman. Ve neden olmasın? Seni arıyor. Partnerinizi yıllardır görüyor olsanız bile bir randevu alın.

Aslan Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonunuz başlamadan önce, kariyer yolunuzdaki konumunuzla biraz meşgul hissedebilirsiniz. Ay, kariyerinizi vurgulayan sabit Boğa burcunda. Ay enerjisi, kariyerinizin veya mesleki başarılarınızın ne kadar halka açık olduğunu düşünmekle meşgul. Spot ışığının içinde veya dışında olduğunuzu düşünüyorsanız, biraz duygusal olabilirsiniz. Mesleki çabalarınız için, tercihen fikirleri önemli olan belirli kişilerden doğru miktarda ilgi isteyebilirsiniz. Başkalarının onayı önemli olsa da, başarılarınız için kendinizi doğrulamaya da odaklanmalısınız.

Bugün daha dürtüsel değilseniz, harika bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Aslan Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Mevcut kariyer krizini çözmeye biraz zaman ayır, Leo. Ay’ın uyumlu Boğa’daki varlığı, gerçek dünyanız ve itibarınızla ilgili meseleler hakkında pratik olmanızı teşvik eder. Çeşitli pürüzsüz yönleri, kendinizi yaratıcı enerjiyle uygulamanızı kolaylaştırır. Artmaya devam eden tüm yoğunluktan dikkatinizi dağıtmaya ihtiyacınız var, bu yüzden dişlerinizi anlamlı projelere batırın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.