Aslan Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Aslan burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçerken, muhtemelen enerjik ve canlanmış hissediyorsunuz, ancak dahası var. Örneğin, ayın hükümdarı olan cüretkar Mars, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir hizalama oluştururken, meraklı üçüncü iletişim ve düşünce süreçleri evinizi tutuşturmaya devam edecektir. Sıçramaya hazır mısın Leo? İster sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olun, ister aşk ve romantizm söz konusu olduğunda bir inanç sistemini yeniden gözden geçiriyor olun, sonunda her şeyi net bir şekilde görüyor gibisiniz. Dikkat etmek.

Aslan Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkes yüzleşme karşısında sindiğinde canlanırsın. Arkadaşınızın her yerinde dolaşan o kişiye adım atın ve onlara neler olduğunu söyleyin. Kolay olmayacak ama sonunda doğru olanı yaptığına sevineceksin.

Aslan Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftan umut verici olacak gibi görünüyor, Leo! Bugün hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları yön veriyor ve geçmişte geriye dönük sorunlar bırakıyor. Jüpiter, yeni sözleşmeler, ortaklıklar yapma ve mevcut sözleşmelerde bolluk bulma yeteneğinizi genişletebilir. Jüpiter, mevcut taahhütleri genişletirken iş bulmak için yeni fırsatlar sağlayabilir! Daha sonra Mercury, gerilemenin ortasında meydana gelebilecek herhangi bir profesyonel iletişim bozukluğunu düzeltmek için çok çalışıyor. Birlikte, her iki gezegen de başarılı olmak için profesyonel taahhütlerden neye ihtiyacınız olduğu konusunda net olmanızı teşvik ediyor.

Bu kavga, dürüstçe iyi niyetinizi korumak istediğinizi öğrendiklerinde sona erecek.

Aslan Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kafanın içindeydin, Leo. Zeki Merkür gerileme aşamasını sona erdirirken, bugün de kalbiniz ve ruhunuzla birlik aramanıza izin verin. Yöndeki bu değişiklik, iletişim tarzınıza, kardeş ilişkilerine ve eğitim çabalarınıza netlik kazandırmaya yardımcı olur. Başka bir yerde, harekete geçen Mars, büyüme sağlayan Jüpiter ile bağlantı kuruyor ve ilişkilerde ortak çabalara girişmek için ideal bir fırsat sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.