Aslan Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Aslan burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay Kova burcunda sona ermeden ve anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz sona ermeden önce, hırslı onuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. Enerjiniz, bir durumun sorumluluğunu üstlenebildiğinizde gelişir, ancak getirdiği kaos, özel birinin, Leo’nun enerjisiyle uyumlu olabilir veya olmayabilir. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, işin anahtarı bu süreçte dengenizi korumaktır. Başka bir notta, Luna, geri giden Merkür ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak ve bu da size, bekleyenleri yansıtma, yeniden değerlendirme ve tekrar gözden geçirme fırsatı sunacaktır.

Aslan Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün boyunca bastırılmış hissederseniz şaşırmayın. Gün başlarken hala yaratıcı ve yenilikçi en iyi seviyedesiniz, ancak tüm bu zihinsel eylem, bu öğleden sonra sizi biraz içe dönük bırakabilir.

Aslan Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bunu konuşma zamanı, Leo. Son zamanlarda aklında ne var? İş yerinde taahhüt ettiğiniz bir yükümlülükle veya hatta bir ortaklıkla ilgili olabilir. Terazi’deki güneş Jüpiter’i Kova’da üçgen yaptığından, bugün etkili iletişim kurmak zorunludur. Adil, dengeli ve partner odaklı olarak karşılaşacağınız için sosyal hava enerjisi sohbet için mükemmeldir. Bununla birlikte, bugünkü açının Jüpiter kalitesi, konuşmayı orantısız bir şekilde uçurabilir. Konuşmanızın istendiği gibi gitmesi için aklınızda net bir hedefle iletişim kurmalısınız.

Bu sorunu çözmenin en iyi yolu sağlıklı ekip çalışmasıdır. Arkadaş edin.

Aslan Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün en yakın bire bire, Leo’ya gönderin. Perşembe gününün kozmik manzarası, çözüm arayan Kova’nın içinden geçen ayı bulur ve değerli ortaklıklarınızda mevcut verme ve alma seviyelerine uyum sağlamanıza yardımcı olur. Bu çok önemli bağlantıları derinleştirmek için biraz zaman ayırın – ister arkadaşlıklar, ister sevgililer veya müttefikler olsun. Daha sonra, Luna’nın yer değiştiren Uranüs ile karesi, kariyer çabalarına doğru bir hız değişikliği getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.