Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Kasım 2021

Aslan burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Aslan burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev ve aile

Aile ve ev meselelerine vurgu bu ay da devam ediyor, Leo, bunu yeni olasılıklar ve dinamik bir değişim zamanı yapıyor. Bilgili Merkür, 5 Kasım’da Akrep’e ve bu sektöre girerken, niyetlerinizi belirleme ve birkaç plan yapma zamanı. Dağınıklıktan kurtulmaya hazırsanız, bu, ilerlemek için en iyi zamanlardan biridir.

Dördüncüsü, iç bölgenizdeki yeni ay süperayı, işleri bir sonraki seviyeye taşımak için bir fırsat getiriyor. Yine de bir uyarı sözü. Bu ay evresi, yıkıcı Uranüs’e karşı olduğundan, bazı dürtüsel hareketler yapmak için cazip olabileceğiniz anlamına gelir. Bu, küçük sorunlar için önemli olmasa da, fikriniz çok para içeriyorsa kaybedebilirsiniz.

Güzel Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve yaşam tarzı sektörünüze geçiyor. Bu, ekip çalışması ve hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için harika bir zaman olabilir.

On dokuzunda, yüksekten uçan bir bölgedeki ay tutulması, iyi yapılan işlerin takdir edilmesini sağlayabilir ve bir planın veya projenin tamamlandığını görebilir. Aynı zamanda, duygular yükselebilir, bu yüzden ne söylediğinize veya ne yaptığınıza dikkat edin çünkü itibarınız etkilenebilir.

21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve zevk bölgenize yaklaşırken daha sakin aktivitelerin keyfini çıkarmaya hazırlanın. Dünyayla paylaşacak parlak fikirleriniz veya yetenekleriniz varsa, şimdi bunun tam zamanı. Ve en çok zevk aldığınız hobileri veya ilgi alanlarını keşfetmek için biraz boş zamana ihtiyacınız varsa, bu size çok şey kazandırabilir.

Son olarak, hareketli Merkür’ün 24’ünde Yay burcuna geçmesi, özellikle yaratıcı bir yönü varsa, bunu yeni bir beceri öğrenmek için iyi bir zaman yapar. Romantizm arıyorsanız, iyi seyahat eden birine çekileceksiniz.

Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay birçok büyük iş kararı vermeniz gerekiyor. Bu yıl genel olarak evriminiz zaman zaman neredeyse dünya dışı oldu. 19 Kasım Boğa burcundaki ay tutulması sizi mesleki sorunları aşmaya ve beklenmedik olabilecek başka bir yöne gitmeye zorladığı için, kariyer fırsatlarınızda bir deja vu hissi oluşuyor.

Venüs, beşinci sırada haritanızda hizmet sektörünü vurgulayarak iş arkadaşlarınızdan yararlanmanıza ve projeler üzerinde ekip olarak çalışmanıza izin verdiğinde, iş arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken nokta, güneşin 21 Kasım’da Yay burcuna geçmesi, iş arkadaşlarınızla değil, yalnız çalışmak istemenize neden olabilir. Onlardan kaçınmak veya gaza basmak yerine, o anda kendinize odaklanmak istediğiniz gerçeğiyle doğrudan olun.

24’ünde Merkür Yay burcuna geçtiğinde yaratıcılığınız zirvededir, bu nedenle iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizi yeniden düşünmek ve yeni malzeme veya projeler üzerinde çalışmaya başlamak isteyebilirsiniz. Temel olarak Kasım, iş ortaklıklarınız için bir hız trenidir. Ancak yol boyunca birkaç küçük ve can sıkıcı hız tümsekleri olsa bile iniş çıkışlardan geçebilirsiniz.

Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da Akrep’teki yeni ayda aşk söz konusu olduğunda içgüdülerinize güvenin. Çıktığınız kişi konusunda ciddiyseniz, bir sonraki adımı atın ve onlara karşı savunmasız kalmanıza izin verin. Onlara, kendinize güvenen cephenizin hassas bir yanı olduğunu gösterin ve ilişkinizi güçlendirin.

Ancak, içgüdüleriniz dur diyorsa, aşk söz konusu olduğunda frenleri pompalayın. Özellikle beşinci, Venüs’ün Oğlak burcuna ve Merkür’ün Akrep’e girdiği romantizm için ideal bir zaman olmadığı için. Kalbinizi verirken çok dikkatli olun. Ciddileşmeye başlamadan önce kendinizi güvende hissedene kadar bekleyin.

15 Kasım’da Juno Oğlak burcuna geçtiğinde bir ofis ilişkisi yaşamak cazip gelse de, Leo buna karşı koy. Bunun yerine kendinize odaklanın ve büyük karışıklıklardan kaçının. Özellikle ayın on dokuzunda, romantizmin dağıldığı ay tutulması sırasında. Sadece bu seferlik spot ışığından kaçının.

Neyse ki, 21 Kasım, güneşin Yay burcuna girdiği mükemmel tarih gecesini getiriyor. Bağlanmak için kısa bir yolculuk macerası veya konser tarihi ile tarihinizi eğlendirin. O zaman, üç gün sonra Merkür Yay burcuna geçtiğinde baştan çıkarıcı cazibeniz geri döner. Zekanızla insanları cezbederken flört edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.