Akrep Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal yönünüzle temas halindesiniz. Akrep, melekleriniz ve rehberleriniz sizinle birlikte yürüyor.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda geri giderken, sezgi evinizde, atalarınızın evinizde Jüpiter’in Kova’da üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, meleklerin varlığını hissedebilir veya rehberleriniz tarafından ziyaret edilebilirsiniz. Bu, bir vizyon arayışı, seans yapmak veya diğer tarafa geçen akrabaları oturup hatırlamak için iyi bir gün. Akrep, bir mum yak ve Evrenin dinlediğini bilmesini sağla.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki Mars, perde arkasında çalışma evinizde, ortaklıklar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Başkaları işbirliği yapmanızı isteyebilir, ancak bugün kendi düşüncelerinizde olmayı ve dikkat dağıtıcı şeylerden uzak durmayı tercih edersiniz. Evrenden aldığınız bazı mesajları işlemek için biraz yalnız zamana ihtiyacınız olabilir. Akrep, bugün kendine biraz boşluk ver.

Akrep Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Küçük şeyleri strese sokma, Akrep. Bu, 6 Ekim’deki yeni ay sırasında sizi en az strese sokan durum ve insanlardan kurtulmak anlamına gelir. Dramaya girmemek, kalbiniz ve kulaklarınız için inanılmaz bir rahatlama olacaktır. Şimdi kendine odaklan. Kendi evreninizin merkezi sizsiniz – başka kimse değil.

Sevdiğiniz kişi veya başka biri, almak istediğiniz bir sonraki yolu düşünmek için kendinize zaman ayırmanıza izin veriyorsa, o zaman birlikte zaman ayırmaya değer biridir. Size düşünmeniz ve iyileşmeniz için bir dakika verirlerse, duygularınıza saygı duyduklarını ve kendinizin mümkün olan en iyi versiyonu olmanızı istediklerini gösteriyorlar. Bu aynı zamanda size güvendiklerini ve koşulsuz olarak inandıklarını da gösterir.

Partnerinizle veya aşık olduğunuz kişiyle vakit geçirmek istiyorsanız, ikinizin de katılabileceği sade bir aktivite yapmak en iyisidir. Belki birlikte ayak işleri yapmak, gün boyunca birlikte kestirmek ve birlikte yoga derslerine gitmek size iyi gelecektir. bedeninize, ruhunuza, kalbinize ve ruhunuza yardım edin, böylece kendinizin en iyi versiyonlarına dönüşebilirsiniz.

Akrep Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası, ayın geri kalanı için zihniyetinizi önemli ölçüde tanımlayabilir. Akrep, profesyonel hayatınız ve ilişkileriniz hakkında daha olumlu bir zihniyet sağlamak için bu haftayı doğru değerlendirmeye özen gösterin.

Terazi liderliğindeki tüm geçişler, bu hafta sizi ya bilinçli ya da kendinden emin kılma gücüne sahiptir. 5 Ekim – 9 Ekim tarihleri ​​arasında Salıdan Cumartesiye, güneş Terazi burcunda Mars ile kavuşum yaparak hırslı doğanızı güçlendirir. Bu, profesyonel bağlantılarınızda, taahhütlerinizde ve sözleşmelerinizde huzuru bulmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Tüm doğru insanlarla çalıştığınızı bilerek, kendinden emin bir zihniyete yaslanabilirsiniz. Bununla birlikte, kendinizi ikinci kez tahmin edebileceğiniz daha paranoyak bir geçiş de olabilir. Peki, daha olumlu bir bakış açısına sahip olmak için nasıl bir noktaya değinirsiniz?

6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki yeni ayın altında, profesyonel yaşamınızı olumsuz etkileyebilecek herhangi bir paranoyak veya endişeli zihniyeti yakalamaya odaklanmayı hedefiniz haline getirin. Bilinçaltı korkuları ortaya çıktığında, profesyonel yaşamınız hakkında endişeli düşüncelerin veya temelsiz inançların üstesinden gelmek için bir noktaya gelin.

Akrep Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çatışmaların ısınmasına izin verirseniz, Pazartesi veya Salı günü işler oldukça çirkinleşebilir. Her şeyi en azından geçici olarak bir barış durumuna getirmeye çalışın – bunu yapabilirsiniz. Neler olduğunu izleyin ve haftanın ortasında esnek kalın, çünkü insanlar muhtemelen sizi ihtiyaçlarıyla şaşırtacaklar. Bu hafta sonu büyük bir cazibe önünüze geliyor ve bu, atmaya hazır olduğunuzdan daha büyük bir pay gerektirebilir. Bunu geçmek iyi bir fikir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.