Akrep Burç Yorumları 6 Ekim 2021

Akrep burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al ve her şeyi akışına bırak Akrep. Adalet arayan Terazi burcundaki yeni ay, kapalı onikinci gizli evinizi, hayallerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi ateşleyecek ve bu da sizi geri çekilmeye ve pillerinizi yeniden şarj etmeye teşvik edecek. Üstelik, ister bekar olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, bu ay tutulması, erotik sekizinci mahremiyet evinizin göksel yöneticisi olan Merkür gerilemesi ve geleneksel gezegensel yöneticiniz Mars ile birlikte oturacak. Bu süre zarfında muhtemelen karmik bir ders alıyorsunuz, özellikle de geçmiş bir ilişkiye bağlı olanlarınız. Luna’nın gezegen hükümdarınız Pluto’ya karesi, duyguları ve konuşmaları yoğunlaştırır.

Akrep Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün küçük bir felaket olduğunda, etrafınızdaki herkes dünyanın sonu gelmiş gibi çıldıracak. Bu arada sen soğukkanlı olmalısın. Gerçekten ciddi bir şey değil, ama bunu karşı çıkanlara söylemeyi dene.

Akrep Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki çağrışımlarınızı nasıl derinleştirebilirsiniz, Akrep? Bu soruyu Terazi’deki yeni ayın altında düşünmek isteyebilirsiniz. Yeni ay, sözleşmelerde, ilişkilerde ve derneklerde yeni olasılıklara açık olmanızı istiyor. Gerçekte, bu yönler hem en büyük zayıflığınız hem de gücünüzdür. Ondan yapmayı seçtiğin şey bu. Profesyonel bağlantılarınıza olan tavrınız ve güveniniz en önemli şeydir. Yeni ay, bu açılardan güven ve duygusal güvenlik gösterme zamanıdır. Mesleki dernekleriniz sizin için en iyi ilgiye sahip!

Bu sabah bir enerji artışı, sizi tüm kamburun üzerine koyacak. Neredeyse oradasın.

Akrep Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, duygusal yoğunluğu aramanız ve katartik salıvermeyi geliştirmeniz doğaldır. İzlenmesi hiç de kolay bir yol değil, ama ruhunuzdaki bir şey bu yüksek duyguları ve ayrılışlarının özgürleştirici ışıltısını arzuluyor. Denge arayan Terazi burcunda bugünün yeni ayı, modası geçmiş davranışları ve kendi kendini sabote eden alışkanlıkları serbest bırakmak için aktif olarak çalışırken, bu yenilenme arzusuna bir ay sürecek bir yolculuğa çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.