Akrep Burç Yorumları 3 Ekim 2021

Akrep burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 3 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi ruh haliniz ancak birisinin sizinle tekrar iletişime geçmek istediğini fark ettiğinizde daha parlak hale gelir. Kinleriniz ne kadar derin olursa olsun, bugün hayatınızdaki herkesle iyi geçindiğinizi görüyorsunuz.

Yardım istemekte utanılacak bir şey yok. Hepsini yapamayacağınızı anlamak akıllıca olur.

Akrep Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Ev ve aile cephesinde işler değişiyor, Akrep. Pazar günü gökyüzü, geri giden Merkür, genişleme getiren Jüpiter ile sorunsuz bir bağlantıya girerken, bu hikayeye canlandırıcı bir bakış açısıyla dokunuyor. Bu güçlü eşleştirme, gizli konulara ışık tutuyor ve aile cephesinde iyileştirici sohbetler sunuyor. Yaşam alanınızın geleceği için planların üzerinden geçmek için bu enerjiyi kullanın.

Akrep Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini keşfetme yolculuğundasın, Akrep. Bu, özellikle kapanış, rüyalar ve gizli gündemlerden oluşan gizli on ikinci evinize vurgu yapan Merkür gerilemesi için geçerlidir. Bununla birlikte, ister bekar olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, Venüs’ün burcunuzdan gizemli geçişi, çekicilikten bahsetmiyorum bile, sarhoş edici olmaktan başka bir şey değildir. Ama sen bunu zaten biliyorsun. Asıl soru şu: Bu boğucu transitin gücünü nasıl kullanıyorsunuz? Ay’ın sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk evinizdeki yolculuğunun ortasında, Luna, önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla Uranüs’e elektrik üçgen açı oluşturacak. Beklenmedik aşk karşılaşmaları olasıdır.

Akrep Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kış uykusuna yatmak isteyebilirsiniz, Akrep. Merkür retrosu Jüpiter retrosu ile üçgen açı yaptığında, yuva sektörleriniz, gizli ve kendi kendini çözen sektörleriniz birbiriyle hizalanır. Günümüzün astrolojik enerjisi tamamen eve bağlı olmakla ilgili olduğundan, çalışmak neredeyse yabancı bir kavram gibi görünüyor. Özel benliğiniz veya ailenizle yeniden bağlantı kurmak için amaçlı bir gün olabilir. Ne de olsa, iş/yaşam dengesinin bir parçası da iş dışındaki hayatınızın tadını çıkarmaktır. Böylece evde ve hatta ailenizle rahatlamak için bu zamanın tadını çıkarabilirsiniz. İş bekleyebilir. Pazar gününün tadını çıkar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.