Akrep Burç Yorumları 25 Ekim 2021

Akrep burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Cadı mevsimi olmalı Akrep. Biliyorsunuz, Güneş her gün burcunuza enerji verip canlandırmıyor ki bu, Yeraltı Dünyası’nın Efendisi tarafından yönetildiğinde iki kat daha güçlü. Söylemeye gerek yok, bu süre zarfında ultra-manyetik ve oldukça tutkulusunuz ve bugünün Yengeç ayı size bir şekilde hissettiriyor. Sevgilinizi uzaktan mı özlediniz? Ay, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen ufka umut ve özlemle bakıyorsunuz. Daha parlak bir notta, Venüs’ün istikrar arayan ikinci evinizden geçişi her zaman finansman için bir artıdır.

Akrep Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizden alınan güç şimdi geri gelmeye başlıyor ve aslında her zamankinden daha güçlüsünüz. Yıllar boyunca birkaç darbe aldınız, ancak kalıcı bir hasar olmadığını biliyorsunuz – aslında sizi öldürmeyen şey sizi daha da güçlendirdi.

Akrep Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bu sizin mevsiminiz olduğuna göre, profesyonel yolunuzu ve gelişiminizi değiştirmenin tam zamanı. Soru şu: Neye yatırım yapmak istiyorsunuz? Güneş enerjisiyle neler yapabileceğinizi düşünürken, daha iyi profesyonel fırsatlar için pazarlık yapabilirsiniz. Sezonunuz, kariyerinizi dönüştürmek için yeni fırsatlar aracılığıyla profesyonel gelişiminiz hakkında süpervizörlerle ciddi şekilde konuşma zamanıdır. Ek olarak, profesyonel kimliğinizi geliştiren yatırımlara ve işbirliklerine bağlanmak için harika bir zaman olabilir. Ne de olsa, bu sizin profesyonel güce adım atma mevsiminiz!

Bugün şaşırtıcı bir yerden yeni fikirler gelecek – kulaklarınızı ve gözlerinizi açık tutun.

Akrep Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Düşük bir profil tutabilirsen, bugün çok şey yapabilirsin, Akrep. Ay, dalgın İkizler’den geçerek sizi en samimi bağlarınızı derinleştirmeye ve bazı duygusal engellerin üstesinden gelmeye teşvik ediyor. Luna’nın motive olmuş Mars ile pürüzsüz bağlantısı, sahne arkası projelerine doğru sürekli bir enerji akışı sağlar. Daha sonra, ay, nostaljik Yengeç’e uçar ve sizi geri adım atmaya ve büyük resmi yeni bir perspektiften incelemeye teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.