Akrep Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Akrep burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, konuşmalar akıyor ve duygular yoğunlaşıyor. Luna, şehvetli Boğa ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantılarla yolculuğunu tamamlamadan önce, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto ile katartik bir üçgen oluşturacak, diye düşündü. süreçleri ve yakın çevresi. Bastırılmış ve/veya bastırılmış duygular bu süre içinde yeniden ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, her iki gezegen yöneticiniz (Mars ve Pluto) arasındaki zorlu kare devam ediyor ve bu da güç mücadelelerini ve düşmanlığı tetikleyebilir, ancak buna yardımcı olamazsanız. Yine, bir nefes alın ve her şeyin yoluna girmesine izin verin, ancak hafifçe yürüyün.

Akrep Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda bir yol ayrımındaysanız, geri çekilip buradan nereye gidileceği konusunda fikir vermek için iyi bir zaman. Başka birinin önerilerini bir kez kabul ederek tüm seçeneklere açık olduğunuzu gösterin.

Akrep Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu başlamadan hemen önce, profesyonel bağlantılarınızda daha derin bir yakınlık düzeyi arzulayabilirsiniz, Akrep. Ay karşı burcunuzda, Boğa, bu yüzden dikkatiniz artık profesyonel taahhütlerinize odaklanmış durumda. Kariyerinizde başarılı olmak için belirli bir düzeyde kırılganlık gerekir. Ortaklara, iş arkadaşlarına, müşterilere ve daha fazlasına açılmak işiniz için harikalar yaratabilir. Örneğin, bir sözleşmedeki bir ayrıntıda bir iş ortağına karşı dürüst olmak, işi daha karlı hale getirebilir. Pazarlamaya veya satış konuşmasına kişisel bir dokunuş eklemek bile harika bir satışa yol açabilir.

Sırları paylaşmak, büyüyen bir ilişkide güven oluşturmanın (ve test etmenin) harika bir yoludur.

Akrep Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Dürüstlük en iyi politikadır, Akrep. Dün ortaya çıkan zorlu konuşmaların sonunda bazı yumuşatıcı dokunuşlar yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz ve Cuma günkü gökyüzü tam da bunu yapmanıza yardımcı olur. Ay’ın karşıt toprak Boğa burcunuzda bulunması, yakın ilişkilerde neyin değişmesi gerektiğine pratik bir şekilde bakmanıza yardımcı olurken, çok sayıda destekleyici bağlantısı iyi hissetmenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.