Akrep Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Akrep burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir nefes al ve acele kararlar verme Akrep. Bugünün her iki gezegen yöneticiniz (Mars ve Plüton) arasındaki ya hep ya hiç karesi, kalpsizler için değil. Bekar da olsanız da, Mars’ın gizli kapanış evinizden, rüyalardan ve sahne arkasındaki her şeyden cızırtılı geçişi, bilinçsiz davranış kalıplarınızı çevreleyen temaları vurgulamaya devam ediyor. Gölge tarafınız aktive ediliyor ve bu, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Mars’ın modern yöneticiniz Pluto’ya karesinde vurgulanıyor. Daha basit bir ifadeyle, koşabilirsin ama saklanamazsın; sadece bastırabileceğin çok şey var.

Akrep Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu kadar çabuk vazgeçme. Bir saldırı planı oluşturmanıza yardımcı olması için bir arkadaşınızı görevlendirin. Ne de olsa zaman geçiyor, bu yüzden bir şeylere atlasan iyi olur. Bu şekilde daha iyi bir gün geçirecek ve bu erken hayal kırıklıklarının üstesinden geleceksiniz.

Akrep Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugün kafana girmemeye çalış. Mars’tan Plüton’a kare ile iş yerinde düşüncelerden uzak durmanın zor olduğunu görebilirsiniz. İş gününüz ilerledikçe, kendinizi şüpheli veya endişeli hissedebilirsiniz. Sezginizin konuşması veya stres olabilir. Özellikle başkalarıyla çalışırken, birini diğerinden nasıl ayırt ettiğinizi düşünmek önemlidir. İçgüdülerinize değil, aynı zamanda iş arkadaşlarınıza da güvenmeniz gerekir – her ikisi de mantıklı. Başkalarına şüphenin avantajını vermeye çalışın ve zihninizi herhangi bir endişeden uzaklaştırın.

Planlamaktan daha çok sevdiğin bir şey yok, bu yüzden bugün çok güzel bir gün olacak.

Akrep Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, kendi kendini motive eden gezegen Mars’tan kozmik talimatlar alırsınız. Perşembe günü gökyüzü, Mars’ı bir kaya ile sert bir yer arasında buluyor ve yenilenme arayışındaki Plüton ile kareler halindeyken potansiyel olarak biraz strese yol açıyor. Bu güçlü eşleşme, özellikle kendi kendini sabote etme kalıplarınızı ve iletişim sorunlarınızı ele almakla ilgili olduğunda, patlayan bir yanardağa benzer. Ortamı temizlemeyi hedefleyin, gözden kaçan hayal kırıklıklarını ele alın ve gerçeğinizi söyleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.