Akrep Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Akrep burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, kalıpları ve küfürleri bozuyorsun, ama sonra tekrar, yeni ne var? Bu arada, bugünün tatlı üçlüsü, geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla gerçeği arayan Jüpiter, yaratır. güvenlik duygunuz ve bilinçsiz kalıplarınız arasında sezgisel bir sinerji. Birine aşıksanız, bilinçli olarak “kovalayan” olmaktan kaçınmak için yolunuzdan çıkıyor ya da olaylara farklı bir açıdan bakmaya içtenlikle çalışıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, büyüyor ve gücünüze adım atıyorsunuz.

Akrep Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Gülümsemeye devam edin ve iş sizin için ekstra yoğunlaştığında ve korku baş göstermeye başladığında bile tekneyi sallamayın. Gümüş bir astar var, ancak onu bulmak en az bir hafta kadar sürecek. Dayan – işler aydınlanacak.

Akrep Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Hem Jüpiter hem de Merkür istasyonu bugün yönlendirirken, zihinsel gerilim büyünüz sonunda kırılabilir. Akrep, profesyonel şüphelerinizi dinlendirmenin zamanı geldi. Sohbet yoluyla yeni kapıların açılabileceğini görebilirsiniz. Jüpiter, ev ve aile sektörünüzde doğrudan olduğu için, kişisel yaşamınızın nihayet düzene girdiğini görebilirsiniz. Ayrıca, Jüpiter’in etkisi, ev yaşamınızı desteklemek için geçim kaynağınıza odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Merkür ayrıca mesleğinizde ortaklıklar ve taahhütler bulma yeteneğinizi ikinci kez tahmin etmekten vazgeçebilir. Başarı için kozmik bir kokteyl hakkında konuşun!

Bunu gözleriniz kapalıyken yapabilirsiniz, ancak bu sefer her şeyi kontrol etmemeye çalışın.

Akrep Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, geçmişinizin gömülü duygusal kalıntılarını kazmaya yabancı değilsiniz. Merkür’ün son gerileme aşaması, bu süreci son haftalarda önemli ölçüde güçlendirdi ve neyse ki Pazartesi günü gökyüzü altında sona eriyor. Bu geçiş, aydınlatıcı içgörüler sunar ve ileriye doğru hareketinize olan inancınızı sağlar. Bu arada, Mars’ın ilham verici Jüpiter ile destekleyici ziyareti, olumlu ruh hallerini yakalamanıza ve ev tabanlı projelerde harekete geçmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.