Akrep Burç Yorumları 17 Ekim 2021

Akrep burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 17 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Biri aniden sana yaklaşabilir ve seni hazırlıksız yakalayabilir, Akrep. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, gizli on ikinci mahremiyet evinizdeki güneş ile dönüştürücü gezegen hükümdarınız Pluto arasındaki günümüzün zorlu karesi, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla potansiyel olarak bir halat çekme savaşı yaratabilir. anlık alışverişleriniz ve gizli duygularınız söz konusudur. Başka bir notta, bu aynı anda mevcut bağlantınızı boğabilecek korkulara ve/veya tıkanıklıklara ışık tutabilir. Dahası, Ay’ın anlaşılması zor Neptün ile kavuşumu yanılsamalar yaratabilir ve belki de süreçte belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Hafifçe yürü.

Akrep Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün diğer güçlü iradeli insanlarla ego çatışmalarına ve kaçışlara dikkat edin. Tutkunuz harika ve güçlü bir şeydir – ama dikkatli olmazsanız başınızı belaya sokabilir.

Akrep Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu sona ererken, artık stres veya endişe de sona ermelidir. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparak, iletişiminizde ortaya çıkabilecek gizli korkularınız arasında biraz gerginliğe neden olur. Profesyonel ortaklıklarınız ve taahhütleriniz konusunda endişeli olabilirsiniz. Bu kare, özellikle mevcut bir iş arkadaşı ilişkisinden emin değilseniz, zihninizin gerisinde kalan endişeye neden olabilir. Gerekirse, havayı temizlemek için iş arkadaşınızla bir görüşmeye aracılık edebilirsiniz. Ancak stresten başka bir şey olmadığı için bu muhtemelen gerekli olmayacaktır.

Büyük bir ego sosyal planlarınızı bozuyor. Yeniden planlayın – ve onları da davet etmeyin.

Akrep Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, anka kuşu benzeri bir yenilenme durumunda yaşıyor gibisiniz. Gerçekte, bu içsel değişim ve arınma unsuru, refahınız için esastır. Pazar günü gökyüzü, kimlikle ilgili güneş ile duygusal olarak ham Plüton arasındaki gergin kare binaya odaklanıyor ve hangi eski zihinsel kalıpların, iletişim kalıplarının ve kendini sabote etme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi gerektiğini keşfetmenize yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.