Akrep Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Akrep burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey sizin ve eşinizin enerjisi arasındaki denge ile ilgili, Akrep. Örneğin, ay, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam eder, ancak aynı zamanda, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve süreçteki önemli diğer eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışır. İster bir aile durumu, isterse bir dizi bastırılmış duygu olsun, bu, genel istikrar duygunuzla önemli bir diğerinin bireysel özgürlüğü arasında bir miktar sürtüşmeyi tetikleyebilir. Evet, sevgilinizi/sevgililerinizi sahiplenmekle ünlüsünüz, ancak Luna’nın Merkür retrosu ile yaptığı üçgen açı, adımlarınızı takip etmeniz için size meydan okuyor. Aynı kalıplara düşmeyin.

Akrep Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün uzun olduğu için gün dengesiz. Sabahınız başlarken, şansın iyi hazırlanmışlardan yana olduğunu hatırlamaya çalışın – en azından risk alma konusunda. Daha sonra ayrıntılardan vazgeçebilir ve sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Akrep Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bu zihinsel bir gün, Akrep. Kariyerinizin altyapısını düşünmek için bir adım geri atmaya çağrılmış hissedebilirsiniz. Güneş Terazi’de Jüpiter’i Kova’da üçgen açı yaptığında, mesleğinizi ağ oluşturma ve bağlılık yetenekleriniz etrafında nasıl yapılandırdığınızı yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. İdeal olarak, sözleşmeleriniz, ortaklıklarınız ve ortak profesyonel girişimleriniz kariyeriniz için sağlam bir temel oluşturmuştur. Kariyerinizi hangi taahhütlerin oluşturduğunu düşünürken, uzun vadeli hedefleriniz için daha sürdürülebilir olmak için bunları nasıl düzenleyebileceğinizi de düşünün.

Daima küçük puntoları okuyun – akıl almaz, ancak korunmanız için çok önemlidir.

Akrep Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün toprağa gömülmek ve gözden kaybolmak sorun değil, Akrep. Ay, çözüm arayan Kova’da dolaşıyor, ev ortamınıza ve mevcut aile dinamiklerinize karşı duyarlılığınızı artırıyor. Düşük bir sosyal profili koruyun, telefonunuzun bağlantısını kesin ve kendinizi iyi yemek ve rahat bir ortamla topraklayın. Daha sonra, ayın elektrikli Uranüs ile anlaşmazlığı, yakın çevrenizde beklenmedik sarsıntılara yol açabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.