Yengeç Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Yengeç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

20 Eylül’de Balık burcunda dolunayın gelmesiyle birlikte tutku ve maceranın çağrısını hissedeceksiniz, Yengeç. Bu ay bir su burcuna düştüğünde, rüya gibi, desteklenmiş ve konfor alanınızdan çıkmak için istekli hissedeceksiniz. Bu hafta evinizde veya ailenizle ilgili yoğun ve heyecan verici haberler getirebilirken, eşinizle birlikte taşınmanın veya birlikte yaşam alanınızı değiştirmenin zamanının geldiğine karar veriyor olabilirsiniz. İkiniz için mülk satın almak için kredi almayı umuyorsanız, 20 ve 25 Eylül çok güzel görünüyor! İlk buluşmada, dördüncü evinizdeki Merkür, sekizinci evinizdeki Jüpiter ile bağlantı kurar; ikincisinde, dördüncü evinizdeki Mars, sekizinci evinizdeki Satürn’ü üçgen yapar. Tüm sistemler gidebilir! Ancak, 22 Eylül’de eşinizle iç meseleler konusunda güç mücadelelerine dikkat edin.

Yengeç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi günü Balık burcunda dolunay meydana gelirken, hafta duygusal bir notla başlıyor. Dolunay, mesleki deneyimler ve eğitim fırsatlarının bir bölümünü kapatıyor. Son altı ayda, kariyerinizi genişletmek için yeni fırsatlara girişmiş olabilirsiniz; bu, bir eğitim kursu almayı veya imkanınız dahilindeyse seyahat etmeyi de içerebilir. Artık bu bölüm sona erdiğine göre, mesleki gelişiminizde ilerlemenize yardımcı olabilecek öğrendikleriniz üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bunun dışında, zihniniz inşa ettiğiniz temele odaklanmıştır. Yengeç, güvenliğinize öncelik vermek söz konusu olduğunda yenilikçi olma eğilimindesiniz. Finansal ve profesyonel olarak güvende olmak için neler yapabileceğinizi düşünmek için mükemmel bir hafta. Merkür, Jüpiter’i 20-22 Eylül tarihlerinde Pazartesi’den Çarşamba’ya geri hareket ettirdiği için, varlıklarınız ve finansal işbirliklerinizle temelinizi dönüştürmenin yollarını düşünüyor olabilirsiniz. 22 Eylül Çarşamba günü güneş Terazi burcuna geçtiğinde tutkunuz temeliniz olacak. Terazi sezonu, çalışma araçlarınızı güvence altına almak için başkalarıyla işbirliği yapmak için mükemmel bir zaman sunacak.

Yengeç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, özellikle tatlım ya da oda arkadaşlarıyla, alçakgönüllü çatışmalara dikkat edin. Yine de, derinlemesine oturmayacaklar – daha çok boya renkleri veya izleyecek şovlar hakkında farklı fikirler gibi. Bazı büyük değişikliklerle karşı karşıyasınız ve Çarşambadan Cumaya bir noktada bunlar tezahür etmeye başlayacak. Bir güç dalgası hissedecek olsanız da, hepsini emmek için biraz geri çekmeniz gerekecek. Bu hafta sonu eşit derecede çekici iki seçenek sizi yıpratacak, ancak doğru aramayı yapacaksınız.

Yengeç Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Yengeç, Evren size yeni bir şey vermeye hazır. Ama onu ele geçirmek için bir şey bırakmaya hazır olun.

20 Eylül Pazartesi günü, aile evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, miras evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bazı aile yadigarlarını tartışıyor veya daha yaşlı bir akrabanızın evini boşaltmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Sahip olduğunuz şeylerle ne yapacağınıza bakıyor olabilirsiniz. Yengeç, albüme koymayı düşündüğün fotoğraflarla başlayabilir ve bu anıları en iyi nasıl koruyacağına karar verebilirsin.

Bitiş evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü gizli evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Zaten dolu bir programınız varsa, yeni bir şeyi yakalamak zordur. Bugün karşınıza harika bir fırsat çıksa nelerden vazgeçeceğinizi düşünün. Bugün, Yengeç, yakın gelecekte olumlu bir gelişme var. Şimdi kendinize bunun için nasıl yer açabileceğinizi sorun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.