Yengeç Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Yengeç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

2021 romantik derginiz Yengeç’te önemli bir bölüme başlıyorsunuz. Şu andan şubat ayına kadar, haritanızda kur yapma, tutku, bağlılık veya yakınlığı teşvik eden bir yerde yörüngede dönen en az bir gezegeniniz olacak. Evrenden ne muhteşem bir hediye!

En sevdiği çiçek elbisesinin içinde dans eden Venüs, tutkulu beşinci evinizin romantizm, eğlence ve eğlencenin ortasında dönecek. Bu, bir mıknatıs gibi size yeni flört seçeneklerini çekmek için özellikle hayırlı bir dönem! Bekarsanız, yıldızlar yönünüzü işaret ediyor ve en az bir müstakbel talip gözünüzü, hatta kalbinizi yakalayabilmesini sağlıyor! Görünümünüzü ve saç stilinizi güncellemek için bu enerjiyi kullanın ve kendinizi ortaya koyun. Bir ortak bulmanın yarısı, aradığınızı açıkça söylemektir, bu yüzden gerisini evrene bırakın!

Adanmış Yengeçler, bu haftayı duygusallık ve zevk için ekstra zaman ayırmak için tek ve tekleriyle kullanarak, büyünün gelgit havuzları arasında yüzebilirler! Venüs aynı zamanda doğurganlık gezegeni olduğundan, yeni bir çocuk sahibi olmaya çalışmak da harikalar yaratabilir.

Yengeç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çok fazla hokkabazlık yapabilirsiniz. Yengeç, gözünü topun üzerinde tutmayı unutma. 14 Eylül Salı günü, iletişim evinizde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Sanki Evrene ve meleklerinize doğrudan bir hattınız var. Bugün dua etmek, meditasyon yapmak veya ilahi söylemek çok yardımcı olabilir. Evrenin isteklerinizi bilmesini sağlayın ve sonra ne olursa olsun olmasına izin verin.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, yatırım ve kredi evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Beklediğiniz para biraz daha ertelendi. Büyük olasılıkla çek gönderilmiştir veya ödeme devam etmektedir, ancak henüz banka hesabınızda değildir. Bu, mali durumunuzda bazı ayarlamalar yapmanız veya bir hesaptan diğerine para taşımanız gerektiği anlamına gelebilir. Yengeç, acil durum fonuna geçici olarak dalman gerekse bile ileride iyi bir enerji var.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, ilişkiler evinizde zorlu Plüton ile üçgen açı yapıyor. Birisi bir bağlantı öneriyor olabilir. Bu, romantik bir karşılaşma ya da bir iş ortağı ya da yakın bir arkadaş gibi hayatınızda etkili olabilecek bir kişi olabilir. İkiniz, toplamın parçalardan daha büyük olduğu bir sinerji yaratırsınız. Yengeç, birlikte neler yapabileceğinizi bulmayı düşünün.

Yengeç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, yeni bir şey yapmak için daha fazla ilham almaya başlıyorsunuz, Yengeç! Ancak işinizde olmak istediğiniz yere ulaşmak için önce bunu konuşmanız gerekecek.

Önümüzdeki hafta, işyeri içinde ve dışında etkili iletişimle ilgili. Yeni profesyonel fırsatlar getirebilirsiniz, ancak bir şey aradığınızı bilmelisiniz. 12 Eylül Pazar günü, ay geri giden Jüpiter ve geri giden Plüton ile altmışlık açı yaptığında, hangi profesyonel hayalin peşinden koşmak istediğiniz konusunda çelişkiye düşebilirsiniz. Güvenilir bir meslektaşınızla seçenekleriniz hakkında konuşmayı düşünmelisiniz.

İleriye dönük olarak, 13 ve 14 Eylül için düşünülmesi gereken bazı yiyecekler, güneş Neptün geri hareketine karşı çıkacağı için seçeneklerinizi değerlendirmektir. Muhalefet biraz belirsiz görünebileceğinden, kariyerinizdeki bir sonraki hamlenizle ilgili konuşmalar yanıltıcı olabilir. Güneşin 16 Eylül Perşembe günü Plüton ile üçgen açı yaptığı haftanın sonuna doğru iş arkadaşlarınızın geri bildirimlerinden biraz daha netlik bekleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi o kadar iyi hissediyorsunuz ki, hayatınızı dolu dolu yaşamak için (en az bir gün) hasta diyebilirsiniz. Hastalanacak bir yeriniz yoksa, çok daha iyi – enerjiniz en iyi kendi ihtiyaçlarınıza harcanır. Haftanın ilerleyen saatlerinde dışarı çıktığınızda giyinin – yapacak ciddi gösterişleriniz var ve sonuçlar şok edici ve harika olacak. Hafta sonu, olması gerektiğini bildiğiniz bir sohbet için o kişiyi oturtmak için mükemmeldir. Bunu ikinizin de hayatınıza devam edebilmesi için yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.