Yengeç Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Yengeç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Gizlice kimi tezahür ettirdin, Yengeç? Çok özel biri size doğru geliyor ve bu sevginin yaklaştığını hissedebiliyorsunuz. Bu arada, cilveli Venüs çapkın beşinci ev alanınızı büyüleyerek kalp çakranızı ve ateşli tutkularınızı çevreleyen temalara bolluk ve uyum getiriyor. Bu arada Venüs, macera, seyahat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, bulunması zor Neptün ile tam bir üçgen açı oluşturacak ve konu flört ve romantizm olduğunda inanç sistemlerinizi vurgulayacaktır. Bu kişi ister sizden uzakta olsun, isterse farklı bir kültürel geçmişe sahip olsun, anahtar umutlu kalmaktır.

Yengeç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar uzun süre beklerseniz, o kadar kolaylaşır, o yüzden arkanıza yaslanın ve durumun gidişatını izleyin. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız arasında zorlu bir görüşme yapmanız gerekebilir, ancak karar vermek için bütün gününüz olmalıdır.

Yengeç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sadece çalışmak için bir gün değil, Yengeç. Güneş bugün Pluto geri hareketine kare açı yaparken, bir gün izin almak veya mesleki yükümlülüklerinizi yerine getirmek arasında parçalanmış olabilirsiniz. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olmak mümkündür. Mesleki taahhütlerinize bağlı kalırken ihtiyaçlarınızı karşılayan bir iş/yaşam dengesine sahip olmaktan taviz vermek mantıklıdır – örneğin, işte kısmi bir gün geçirmek veya evden çalışmak. Hatta işe gidip, günün ardından evde geçireceğiniz zamanla kendinizi ödüllendirerek kendinizle pazarlık bile yapabilirsiniz.

İnsanlar size göremediğiniz işaretler veriyorlar – gözlerinizi olduğu kadar zihninizi de açın.

Yengeç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günkü kozmik manzara, çeşitli enerjiler arasında hokkabazlık yapıyor, Yengeç. Bağ kuran Venüs, idealist Neptün ile destekleyici bir bağlantı kurarak romantik ve yaratıcı yaşamınızı rüya gibi, ilham verici bir pusun içine sokar. Bu büyüleyici enerji, en iyi, kendi sanatsal ifadenizi harekete geçirerek veya özel biriyle bir randevu gecesi geliştirerek kullanılır. Başka bir yerde, güneşin disiplinli Satürn ile olan sıkı bağlantısı, yakınlığa yönelik topraklanmış, kararlı bir tutum yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.