Yengeç Burç Yorumları 22 Eylül 2021

Yengeç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilin Yengeç’e karşı savunmasız olmaktan korkuyor musun? İhtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın, ancak ister bekar olun ister çoktan sarhoş olun, duygusal tatmininize odaklanmak için içe gitme zamanı. Bu arada güneş, eviniz, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan rahat dördüncü evinize girer, duygusal temellerinizden genel istikrar duygunuza kadar her şeye enerji verir ve canlandırır. Unutmayın, Terazi’nin uyum arayan hükümdarı Venüs, romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle büyülemeye devam ediyor ve bu da şehvetli içgüdülerinizi ve solar pleksus çakranızı tetikliyor. Yeni bir aşk çağına açılıyorsunuz.

Yengeç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Brattiness tüm zamanların en yüksek seviyesinde, ancak henüz kimseye ebeveynlik yapmayın. Çalışanlarınız çocuk gibi davranıyor ve eğlenceli ya da eğlenceli bir şekilde değil. Gariplik bir an önce geçmeli.

Yengeç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi mevsimi, Yengeç! Güneş bugün evinizi, ailenizi ve vakfınızı perspektife çağıran Terazi burcuna girdi. Terazi sezonu boyunca, daha iyi bir iş/yaşam dengesi için çabalamak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanın Terazi sezonundan daha iyi bir yolu var mı? Terazi, hem kariyer hem de aile meselelerini halletmek için ihtiyaç duyduğunuz enerji olabilir. Her ikisiyle de dengeyi bulursanız, hayatınızın bu sektörleri gelişebilir. Ek olarak, Terazi mevsimi, temelinizi yansıtmanın zamanıdır. Profesyonel temelinizi ayakta tutan sözleşmeler veya ortaklıklar üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz.

Dürtüye göre hareket etmek sizi bazı tuhaf ama asla sıkıcı olmayan durumlara sokar.

Yengeç Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç insanları her şeyden önce ev yaşamlarına öncelik verirler. Geçen ay, sakinleşmek ve mütevazi meskeninizin huzurunun tadını çıkarmak için yeterli zamanınız olmadan mahalleden mahalleye koşarak her zamankinden daha meşgul olduğunuzu gördü. Güneş bu sabah barış arayan Terazi’ye doğru ilerliyor, enerjinizi köklerinize, aile meselelerinize yeniden bağlanmaya ve eski bilinçaltı materyallerini keşfetmeye odaklıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.