Yay Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Yay burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Yay burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlangıcında, dördüncü evinizde bir dolunay geliyor, Yay. Bu, önümüzdeki hafta boyunca yankılandıkça, dikkatinizi kesinlikle evinize ve ailenize çevirecektir. Bazı Yaylar için, bir ortakla birlikte taşınmaya, hatta eğlenmeleri için birlikte bir ev satın almaya karar verebilirler. Aileler taşınma zamanının geldiğine karar verebilir. Güçlü güneş, 22 Eylül’den itibaren on birinci evinizi tutuşturmak için bir köşeyi döndüğünde canlandırıcı haberler gelecek. Önümüzdeki ay, sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla bağlantı kurmak için daha da fazla enerjiniz olacak. Çift Yaylılar, partnerleriyle birlikte kasabaya çıkmak zorundadır. Bekar Yay yerlileri, ağları aracılığıyla yeni biriyle tanışmada veya hatta çevrimiçi buluşmada şansını denemede yüksek bir başarı olasılığına sahip olacaklardır. 20 Eylül’de on birinci evinizdeki Merkür, Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve hayatınızı kutlamalarla dolduracak. Ancak, kozmik habercimizin Plüton tarafından kuşatıldığı ve arkadaşlar arasında güç mücadeleleri yarattığı 22 Eylül’e dikkat edin.

Yay Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Balık burcundaki dolunay, 20 Eylül Pazartesi günü, evinizde, ailenizde ve vakfınızda bir döngünün kapandığını gösteriyor. Şimdiye kadar çarpık bir iş-yaşam dengeniz olmuş olabilir. Pazartesi itibariyle bu bir son olabilir, böylece artık hem evinize hem de kariyerinize zaman ayırabilirsiniz. Dolunayı takiben Merkür, 20-22 Eylül Çarşamba günleri arasında, Jüpiter geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Merkür zihinsel olarak ağ kurma yeteneklerinizi canlandırıyor. Merkür, iletişim yeteneklerinizi şans eseri genişleten Jüpiter gerilemesi ile uyum içindedir. Özellikle yardıma ihtiyaç duyduğunuz istekleriniz varsa, daha geniş profesyonel ağınıza ulaşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Ancak Merkür ayrıca 21-25 Eylül Salı ile Cumartesi günleri arasında geri giden Plüton ile kare açı yapıyor. Kare, iletişim ile mali durumunuzu ve değerlerinizi sorguluyor. Profesyonel bağlantılardan kazançlı fırsatlar aramanın zamanı geldi ve yalnızca değerlerinizle uyumlu fırsatları değerlendirmelisiniz.

Yay Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında kelimelerle aranız her zamankinden daha güçlü olacak, bu yüzden bu önemli e-postayı yazmanın ya da saatin kaç olduğunu duyması gereken o seksi kıza geçmenin tam zamanı. Tüm bunlardan sonra, büyük olasılıkla yeniden şarj olmak için kendi başınıza takılmak isteyeceksiniz, ancak oluğa geri dönmeniz birkaç günden fazla sürmemelidir. Aslında, hafta sonu geldiğinde, her zamankinden daha iyi hissedecek ve yeni bir yer keşfetmeye hazır olacaksınız.

Yay Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Yay, fırsatlar istedin ve şimdi geliyorlar.

20 Eylül Pazartesi günü topluluk evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, iletişim evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Eski bir meslektaşınızın adı bugün aklınıza gelebilir. Mevcut şirketlerinde bir iş ilanı görmek için onlarla iletişime geçebilirsiniz. Bu sizin için bir fırsata yol açabilir. Başka bir şey değilse, sizin için orada seçenekler olduğunu bilmenizi sağlar.

Arkadaşlık evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü ilişkiler evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Oldukça iyi tanıdığınız biri, ilişkinizi yepyeni bir seviyeye taşımak isteyebilir. . Şu ana kadar bu kişiyi sadece bir arkadaş olarak düşünmüş olabilirsiniz, ama şimdi onları yepyeni bir şekilde görüyorsunuz. Yay, bu güzel ve duygusal olarak tatmin edici bir şeyin başlangıcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.