Yay Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Yay burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Yay burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren, bu hafta size tam bir heyecan fırtınası getirmeye kararlı, Yay. Bu hafta kesinlikle dikkatinizi profesyonel hayatınıza ve emellerinize çekecek olsa da, yeni bir trend başlamak üzere. Ateşli Mars, 14 Eylül’den itibaren sosyal on birinci evinize doğru ilerlerken, size ne kadar popüler olduğunuzu göstermeye can atan pek çok arkadaşınızdan ve tanıdıklarınızdan haber alacağınızdan emin olabilirsiniz! Önümüzdeki haftalarda, özellikle 30 Ekim’e kadar, programınız kutlamalar, davetler ve toplantılarla dolup taşacak.

Adanmış Yaylılar bu enerjiyi, önemli olanlarıyla birlikte şehre adım atmak ve dünyanın huşu içinde durması için birbirlerine göstermek için kullanmalılar. Giyin ve tüm gözler ikinizin üzerindeyken izleyin! Bekar Yaylar, ağları aracılığıyla yeni biriyle tanışmak ve hatta bir arkadaşlığı ilişkiye dönüştürmek için de bu parıltıyı kullanabilir! Çevrimiçi flört de özellikle iyi sonuç verecek, muhtemelen yaklaşık iki yılda olduğundan daha iyi!

Bu haftanın gezegensel açılarının çoğu mali durumunuzu ve işinizi vurgularken (14 ve 16 Eylül’e dikkat edin) 17 Eylül’deki aşk hayatınız hakkında özellikle endişeli hissedebilirsiniz. Venüs on ikinci evinizi gezerken, gizlemiş olabileceğiniz bir şey ortaya çıkabilir. halkın bilgisine. Tekneyi sallamayın ve kontrole zarar vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Yay Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Yay, planınızı açıkça öngörmek iyidir, ancak bu hafta uyum sağlamaya istekli olun. 14 Eylül Salı günü, kariyer evinizdeki Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün gerçekten sahip olmak istediğiniz kariyer türünü tasavvur etmek için harika bir gün. Ve buna sınırlamalar koymak yerine, bu tür bir işi yıllarca eğitim, tonlarca finansman veya yer değiştirmeden nasıl gerçekleştirebileceğinizi kendinize sorun. Toplumun kurallarını aşmanın bir yolu olup olmadığına bakın.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, anlaşmalar ve sözleşmeler evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Sonunda beklediğiniz kontrat masanıza iniyor. Ne yazık ki, iki dakika içinde bir hatayı fark ediyorsunuz. Adınız yanlış yazılmış olabilir veya işlemin açıklaması yanlış olabilir. Yay, değişiklikler küçük ama gerekli. Ve muhtemelen bunu düzeltmek için birden fazla telefon görüşmesi yapmanız gerekecek.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, finans evinizde etkili Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün bir beklenmedik kazanç elde edebilirsiniz. Bu, zam istemek veya bir işletmeyseniz fiyatlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Yay, satışa gidebilir ve bir müşterinin balinasını imzalayabilirsiniz.

Yay Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, geçim kaynağınız söz konusu olduğunda, büyük olasılıkla dizginsiz özgüven ve gizli güvensizlik arasında gidip geliyorsunuz, Yay.

Çalışma haftanız başlamadan önce, işinizde nasıl daha iyi yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. 12 Eylül Pazar günü, ay geri giden Jüpiter ve geri giden Plüton ile 60’lık açı yapacak. Kare, endişelerinizi ifade etmenin zorluklarını gösterirken, altmışlık, bir güven artırıcı olarak ortaya çıkıyor. Endişelerinizi unutun çünkü kendinize ve girdilerinize işte değer verildiğini kendinize hatırlatmalısınız!

Pazar gününden itibaren astrolojik değerlendirmeniz 13-14 Eylül Pazartesi ile Salı günleri arasında oynanır. Bu günlerde güneş, kariyeriniz ve eviniz arasında bir çizgi çizerek geri giden Neptün’e karşı çıkacaktır. Özellikle kariyerinizde dalgalar yaratmaya çalışıyorsanız, şu anda bir iş-yaşam dengesine sahip olmak zor olabilir. Güneş profesyonel gelişiminizi olumlu yönde etkilediğinden, enerjinizi şu anda kariyerinize odaklamak akıllıca olacaktır! Haftanın sonuna doğru güneş, Plüton retrosu ile üçgen açı yapacak ve bu, sıkı çalışmanız sayesinde kariyerinizde özellikle finansal olarak önemli bir getiri görebileceğinizi ima ediyor.

Yay Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında arkadaşlarınızla, hatta aşk bağlantınızla uyum sağlamada sorun yaşıyorsanız endişelenmeyin. Arada sırada enerjiniz herkesinkinden farklı bir frekansta yankılanır. Çarşamba günü, işler sizin için toparlanır ve büyük bir yolculuk için heyecanlı olabilirsiniz. Başka ne olursa olsun, planlarına bağlı olduğunu biliyorsun. Bu hafta sonu size ne yapacağınızı söylemek isteyen insanlara dikkat edin – onların ihtiyaçlarını karşılama havasında değilsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.