Yay Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Yay burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygular yoğun ve yoğunlaşmaya devam ediyor, Yay. Örneğin, ay, bugün önemli bir ortaklığın temelinden duygusal yakınlık arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, erotik sekizinci seks evinize, samimi birlikteliklere ve ruh eşi bağlantılarınıza kayıyor. Sen ve sevgilin hala aynı sayfada mısınız? Yoksa hala aynı hissedip hissetmediklerini mi merak ediyorsunuz? Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Mars ile de çatışacak ve kişisel ihtiyaçlarınız ile uzlaşma arzusu arasında sürtüşme yaratacaktır. Her iki durumda da, sonunda bir şey vermelidir.

Yay Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük ipucunu aldıktan sonra, her şey yerine geri dönmeli. Bu yüzden içinizde neler olup bittiğini düşünmek için biraz zaman ayırın – acıtsa bile. Vahiyler duygusal çabaya değecek.

Yay Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Geri çekil, Yay! Ay, Jüpiter’in retro hareketinde üçgen açı yapıyor ve iletişim tarzınızdaki duygusal gücü güçlendiriyor. Evet, olduğu gibi anlatıyorsunuz, bu yüzden iş arkadaşlarınız size değer veriyor. Dürüstlüğünüz canlandırıcı, özellikle taahhütler ve sözleşmeler konusunda! Bununla birlikte, üçlü, bugün bir meslektaşınız, müşterinizle veya hatta profesyonel bir taahhüt hakkında sıra dışı konuşabileceğinizi ima eder. İki yoldan birine gidebilir, ancak her iki yol da duygusal durumunuzu güçlendirir. Özellikle Merkür gerilemesi devam ettiği için geri alamayacağınız bir şey söylemekten kaçınmak akıllıca olabilir.

Bugün birçok seçeneğiniz var, bazıları diğerlerinden daha önemli. Farkı öğren.

Yay Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiçbir şey sana yılın bu zamanında sosyal hayatın kadar önemli gelmiyor. Yakın arkadaşlıklarınızı durmadan inceliyorsunuz, hatta belki de eskimiş olanlarla bağlarınızı koparıyorsunuz. Yılın bu zamanı ayrıca sizi uzun vadeli hedeflerinizi incelemeye ve onlara yaklaşımınızı yeniden değerlendirmeye teşvik eder. Bugünün yansıtıcı Yengeç burcundaki üçüncü çeyreği, samimi ve kırılgan bağlar kurma yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.