Yay Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Yay burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini besle, Yay. İster bekar olun, ister alıngan olun, ayın romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, aşk dilinizi, yaratıcı düşüncelerinizi ve kendinizi ifade etmenizi çevreleyen temalara ışık tutuyor. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel yöneticisi Merkür, istikrar arayan ikinci mali eviniz, para kazanma yetenekleriniz ve değer sistemleriniz aracılığıyla Pluto’yu kare yapacak ve siz ve sevgilinizin arzuları arasında gerilim yaratacaktır. . Bunu söyledikten sonra, istediğiniz şey için savaşmanız gerekip gerekmediğine karar vererek bir kaya ile sert bir yer arasında kalmış olabilirsiniz.

Yay Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyimserliğiniz, iyi bir talih ile destekleniyor! Kumar oynamayı seviyorsunuz – çünkü çoğu zaman o kadar iyimsersiniz ki onları risk olarak bile görmüyorsunuz.

Yay Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün görevde kalmak zor olabilir, Yay. Ay, yaratıcılık sektörünüzü aydınlatan oyuncu Koç burcuna geçti. İşiniz için yaratıcı enerjinizden yararlanmak harika bir ay gibi olsa da, biraz dikkat dağıtıcı da olabilir. İş size sıkıcı geliyorsa, ay enerjisi sizi bir iş arkadaşınıza dostça bir şaka yapmaya veya dikkatinizi oyunlara çekmeye teşvik edebilir. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, görevleriniz üzerinde çalışmaktansa dostça iş arkadaşlarınızla sohbet etmeye daha meyilli hissedebilirsiniz.

Son zamanlardaki iyi talihiniz için minnettar olun ve daha fazlası yakında yolunuza çıkacaktır.

Yay Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi iki farklı hareket tarzı arasında tahterevallide bulabilirsiniz, Yay. Bir yandan, baş döndürücü Koç ayı, romantizm ve kaygısız yaratıcı çabalara olan ihtiyacınızı artırır. Öte yandan, haberci Merkür’ün gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile güçlü karesi, uzun vadeli hedefleriniz etrafında var olan güven sorunlarını büyük olasılıkla tetikleyecektir. Belki de hayal kırıklıklarınızı yaratıcı eyleme kanalize ederek bu ihtiyaçların ikisini de dengelemeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.