Terazi Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Terazi, gücünü hafife alma. Mütevazı olmak bu hafta size ödül kazandırmayacak.

Hafta 26 Eylül Pazar günü güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, bilgelik ve anlayış evinizde İkizler’de Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, daha fazlasını işleyebileceğinize dair tanıdık bir hatırlatma alabilirsiniz. Daha fazla durmak için hiçbir neden yok ve kendinizi kısa satmak için hiçbir neden yok. Bugün ayağa kalkmak ve sayılmak için bir gün.

29 Eylül Çarşamba günü, para evinizdeki Venüs’ün Akrep burcunda olmasıyla başlayan, iş evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Bugün, potansiyel bir pasif gelir kaynağı tanıyarak para akışınızdaki bir kısıtlamayı kaldırabilirsiniz. Terazi, bu daha önce masanızdan geçen bir şey olabilir. Şimdi, bunun gerçekleşmesi için adımlarda size rehberlik edecek olası bir akıl hocası ile birlikte ortaya çıkıyor.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi tekrar başlıyor ve bu sefer bunu burcunuz Terazi’de yapacak. Bu, zihninizin bir anda kafa karışıklığıyla kararmasına ve dünyanızın yanlış iletişimle dağılmasına neden olacaktır. Bu başlangıçta tuhaf bir ceza şekli gibi görünse de, aslında kılık değiştirmiş bir nimettir.

27 Eylül’den itibaren, diğer insanlarla, özellikle de romantik partnerinizle nasıl bağlantı kurduğunuzu daha iyi gözden geçirme fırsatınız var. Sizi şimdi buraya getiren her şeyi dinlemek, gözden geçirmek ve düşünmek için bu zamanı kullanın.

29 Eylül’de Venüs Neptün ile üçgen açı yapıyor ve flört hayatınıza özel bir ışıltı getiriyor. Ayrıca burcunuzdaki güneş, Satürn’ü beşinci evinizde de üçgen yapacak ve romantik alevinizle uzun vadeli planlar yapabilmenizi sağlayacak.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül, Ekim ayının tonunu belirleyecek olan yansıtıcı bir notla sona erer. Sen kimsin, Terazi?

27 Eylül Pazartesi günü Merkür istasyonları burcunuzda geri giderken, kim olmak istediğinizi düşünmeye çağrılıyorsunuz. Umarım, kendinizle, profesyonelliğinizle ve başarılarınızla gurur duyuyorsunuzdur. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi biraz güvensizliğe veya kendinden şüphe duymaya neden olabilir. Stresli bir gerileme olsa da, işyerinde kendinize olan güven duygunuzu ve kariyer yolunuzda kendinize olan güveninizi bulmak için de etkili olabilir.

29 Eylül – 2 Ekim Çarşamba – Cumartesi arası, Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yapacak. Meydan, kendinize ve ev hayatınıza olan bağlılığınızı vurgulayacaktır. Ailevi görevlerin yanı sıra mesleki yükümlülüklerinizi yerine getirme konusunda gerginlik yaratabilir. Meydan bu hafta iş/yaşam dengenizi biraz sarsabilir!

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, iyi ve hazır olana kadar kaldırılmayacak küçük bir korkaklık içinde olacaksınız. Geçmişten bir şey üzerinde biraz fazla durmayı bekleyin. Ancak Çarşamba günü, hayat büyük bir şekilde yoluna girecek ve kendinizi geçmişi ait olduğu yerde bırakarak insanlarınızla iyi eğlenirken bulacaksınız. Hafta sonu biraz hayal kırıklığı olabilir, ancak yalnızca çok yüksek umutlarınız varsa. Ay ve yıldızları istemediğiniz sürece işler iyi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.