Terazi Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Terazi burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kesinlikle işinize ve işinize çok fazla dikkat çekecek olsa da, romantizmin tadını çıkarmak için de birçok fırsatınız olacak, Terazi. Altıncı evinizdeki dolunay 20 Eylül’de geliyor, ancak tüm hafta boyunca yankılanacak. Ancak, 22 Eylül’de başlayan burcunuzu tutuşturmak için güneş bir köşeyi döndüğünde doğum günü sezonu nihayet geliyor! Önümüzdeki ay, kendinizi öne çıkarmak ve aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde liderliği ele almak özellikle önemlidir. Yakınlığa daha önce nasıl yaklaştığınızı ve gelecek yıl içinde onun kalıbınızdaki yerini nasıl iyileştirebileceğinizi inceleyin. 20 Eylül’de burcunuzdaki Merkür, beşinci evinizdeki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bu, tüm romantik ve doğurganlık meseleleri için beş yıldızlı bir gün! Yeni biriyle büyüleyici bir randevu ayarlayın veya eşinizi bir hediye ile şaşırtın.

Terazi Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi Balık burcundaki dolunay sizin için bir çalışma dönemini tamamlıyor! Dolunay, sektörünüzü günlük alışkanlıklar, rutinler ve işler konusunda aydınlatır. İş rutininizle ilgili izlediğiniz yol sona erebilir. Bazı Terazilerin bildikleri gibi çalışmaya veda etme zamanı olabilir. Mutlaka kötü bir şey veya hatta sert bir geçiş değil, kesinlikle memnuniyetle karşılanması gereken bir değişiklik. İş yerindeki değişiklikler, haftanın geri kalanındaki geçişler sayesinde oldu. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve profesyonel tutkularınıza uyum sağlamanız için ihtiyacınız olan zihinsel enerjiyi verecektir. İş yerinde bir aşamaya “elveda” derken, kimliğinize daha uygun bir tutku projesiyle de yeni bir aşamaya giriyorsunuz. Ancak Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığı için evde ve ailede bazı aksamalara neden olabilir. Yeni keşfedilen tutku projeniz beklenenden daha fazla enerji gerektirebilir, bu nedenle evinizden ve ailenizden kopabilirsiniz. Tutku projesi, iş hayatınızın temellerini bile yerinden oynatabilir ve böylece tatmin edici bir şeye giden yolu açabilir.

Terazi Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında birkaç günlüğüne evrenin merkezi olacaksınız ve tabii ki buna bayılacaksınız. Pozitif enerjiyle yüzerken şehirdeki en tatlı insanlarla flört etmekten daha iyi ne olabilir? Hafta büyüdükçe, yeniden şarj olmak için biraz geri çekilmeye başlayabilirsiniz. Cuma gününe kadar zamanınız ve dikkatiniz konusunda düpedüz bencil olabilirsiniz ve bu sorun değil. Bu hafta sonu için bolca enerjiniz olacak, bu daha eğlenceli olmalı. Tanıdığınız insanlarla takılmaya çalışın.

Terazi Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Terazi, bazen dengeyi bulmak sınıra gitmek demektir. Bu hafta sınırları buluyorsunuz.

20 Eylül Pazartesi günü Merkür, kendi burcunuzda ve güven evinizde, romantizm ve risk alma evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün birisi size sizinle ne kadar ilgilendiğini gösterebilir. Bu, ince bir flört olabilir veya bu kişi doğrudan konuya girebilir. Bu sizi hazırlıksız yakalayabilir, ancak yine de bir iltifattır.

Fiziksel benliğinizin evinizdeki Terazi’deki Mars, 21 Eylül Salı günü fikir evinizdeki İkizler’deki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Terazi, ani bir şekle girme arzunuz olabilir. Yeni bir egzersiz, kişisel bir antrenör veya size yardımcı olacak bir beslenme uzmanı bulmak için iyi bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.