Terazi Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Terazi burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutkularınız size birden fazla şekilde ilham veriyor, Terazi. Bu arada ay, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizde parıldayacak ve kişisel felsefenizden heyecan arzunuza kadar her şeyi vurgulayacak. Senden uzakta olan biriyle çıkmak? Luna’nın, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı seksenliği, bazı korkuları tetikleyebilir veya belki de mutlaka karşılıklı olmayan felsefeleri vurgulayabilir. İletişim anahtardır. Mars, burcunuzdaki sıcaklığı yükselttiğinde, aynı fikirde olmayı kabul etmekte sorun yaşamazsınız. Özgünlüğünüz sizin süper gücünüzdür.

Terazi Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

O kirpikleri savurmaya başlayın ve ne olduğunu görün! Zarar veremezdi ve aslında çok eğlenceli olabilirdi. Bugün halka açık yerlerde takılmak ve deli gibi flört etmek için mükemmel.

Terazi Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Pazar gününü nasıl geçirmek istersin Terazi? Mars bugün geri giden Satürn ile üçgen açı yaparken, çalışma haftası başlamadan önce biraz eğlenmek isteyebilirsiniz! Mars, Satürn retrosunun sizin için öncelik verdiği hobilerinize ve geçmiş zamanlarınıza uyum sağlamanızı istiyor. Bugün hobilerinize öncelik vererek iş/yaşam dengenizi kontrol altında tutmanıza yardımcı oluyorsunuz. Bugün izin gününüzün tadını çıkarmak için biraz zaman ayırarak çalışma haftası boyunca üretken olmanıza yardımcı olabilir. Bu arada, iş bekleyebilir – hatta üzerinde çalışmanız gereken tutku projeleri bile!

Flört etmek sizin uzmanlık alanınızdır – tanıştığınız herkese bunun sağlıklı kısımlarını sunun.

Terazi Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yılınızın en önemli anlarından biri bugün başlıyor, Terazi. Şu anda burcunuzda bulunan Messenger Merkür, bir kuruş açar ve bugün geriye dönük retrograd aşamasına başlar. Bu kritik yeniden muayene dönemi, sağlığınıza, bağımsızlık duygunuza ve kendini ifade etmeye odaklanır. 18 Ekim’e kadar bu dönemi kendinize olan güveninizi güçlendirmek ve vücudunuzla daha iyi bir bağlantı kurmak için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.