Terazi Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Terazi burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar da olsanız da, bir şeyleri yeniden değerlendirmek için bir adım geri atıyorsunuz. Örneğin, bilinçdışı kalıplardan, gizli gündemlerden ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan gizli onikinci evinizin üzerinde gezinen güneşe ek olarak, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla güç merkezi Plüton ile uyum içinde olacaktır. . Bu enerji, güçlü olduğu kadar bilinçaltıdır, Terazi. Üstelik ay, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla Satürn ile güçlerini birleştirecek, bu da bu süre zarfında kalbinizi korumaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor.

Terazi Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Tamamen yeni bir şey denemek için kaşınıyorsun. Paylaşmak istiyorsanız, insanlarınız da buna dahil olmak ister. Sınırlarınızın ötesine geçin – zaten oldukça belirsizler – ve bir sonraki büyük şeyi bulun.

Terazi Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ev mi iş mi, Terazi? Ay Neptün’ün bugün geri hareketinde iş/yaşam dengenize dikkat çekiyor. Ay enerjisi, özellikle Neptün retrosu çalışma ortamınıza ve günlük işinize/yaşamınıza ışık tutuyorsa, sizi daha çok ev sahibi olmaya teşvik edebilir. İşle ilgili bir şey duygusal olarak daha fazla tükeniyormuş gibi hissettirebilir. Bugünkü altmışlık, kişisel bir gün geçirmek için bir hatırlatma olabilir. Bir gün izin almak, hatta mümkünse evden uzaktan çalışmak buna değer olabilir. Değilse, iş gününüz bittikten sonra dinlenmek için zaman ayırın.

Yemek bugün merkezi bir rol oynuyor – açlığınız geri döndü. Sevgiyle bir ziyafet hazırlayın.

Terazi Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün barikatların adil payıyla karşılaşabilirsin, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, gerçeklik kontrolü Satürn ile kareye kilitleniyor. Bu yön, ortaklıklar ve yaratıcı yetenekleriniz etrafında yeniden değerlendirme ihtiyacını vurgular. Bu eşleştirmenin enerji seviyenizi düşürmesi ve ağır ruh halleri getirmesi muhtemeldir. Yine de akıllıca kullanılırsa, yaratıcı sınırlamalarınıza yapıcı bir şekilde yaklaşmanıza ve sizi neyin durdurduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.