Terazi Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Terazi burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, sezginiz kelimelerden daha yüksek sesle konuşuyor ve sonunda yapboz parçalarını bir araya getiriyorsunuz. Ayın rahat dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz üzerinden geçişinin ortasında, sekizinci seks eviniz, yakın ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile bağlantı kuracak. Siz ve/veya sevgiliniz bağlantınızda daha fazla özgürlük mü arıyorsunuz? Bekar ve romantik bağlantılara açık olanlarınız için bu elektrik sinerjisi sizi hazırlıksız yakalayabilir ve belki de ayaklarınızın üzerinde durmanızı sağlayabilir. Bir başkasında kendinizden bir parça görüyorsunuz ve bu gerçekten özgürleştirici.

Terazi Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Eski numaralarınıza kalmışsınız, incinmiş duygularınızı düzeltin ve ihtiyacı olanlar için uzlaşmaya varın. Bugün yeni arkadaşlar edinirseniz veya bugün bir arkadaştan daha fazlası olan biriyle takılırsanız şaşırmayın.

Terazi Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İş gününüze yavaş bir başlangıç olabilir, Terazi. Ay, burcunuzu kareleyen ciddi Oğlak burcunda. Önümüzdeki gün için neyi başaracağınızı düşünmekten ve tartışmaktan hoşlanırken, ayın duygusal cesareti sizi iş yerinde bir eylem planı yapmaya davet ediyor. Kendinizi biraz baskı altında hissetmenize rağmen nereden başlayacağınızı veya ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Amaç iş gününüzden en iyi şekilde yararlanmak olsa da, önce bunun ne anlama geldiğini anlamak için biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin.

Hayatınızı özgürce paylaşın – çekiciliğinize fazla sahip çıkmayın. Etrafına yay!

Terazi Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kendinizi bugün dünyanın taleplerinden uzaklaştırın, Terazi. Ay yalnız Oğlak burcunda kıvrılırken, saklanmak ve rahat bir ev ortamı geliştirmek için ruh halindesiniz. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, aile talepleri ve bireysel ihtiyaçlar arasında yapılacak konuşmaları vurgulayabilir. Daha sonra, Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleşmesi, aile dinamiğinizin etrafında ele alınması gereken gizli gerilimleri ortaya çıkarabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.