Okul sırasında kalemle oynuyordum

okul-sirasinda-kalemle-oynuyordum-img

Rüya:

Rüyamı anlatayım ben okulda bir sıradaydım ve lacivert bir kalem oynuyordum o arada arka sırada benle dalga geciyirlardi. Bende bir çocuğa Cevap verdim o da kızdı ben ondan sonra siniftam çıktım geri geldiğimde o lacivert kalem pembe olmuştu bende ne oldu kalemime fln diyip telaşlanmistim , sonra biraz zaman geçince alıştım. Önümde eskiden dershaneden Bi kız arkadaşım vardı ona dedim böyle böyle o da aman ne büyük dert dedi bi anda yanından yeni sınıfından sevdiğim biri dönüp kimin arkasından cekistiriyosunuz dedi . Ben sonra uyanmışım ne olabilir acaba ?

Yorum:

Geleceğiniz için derslerinize sarılmak istiyorsunuz ama gönlünüze de söz geçiremiyor olabilirsiniz. Bence siz ne lacivert kalemden, ne de pembe kalemden vazgeçin. Yani ne kariyeriniz( geleceğiniz), ne de gönlünüzde ki kişiden. Biraz çaba ile başarabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

muzede-kaybolan-ruya-labirenti

Müzede Kaybolan Rüya: Labirentin Sırrı

Rüyamda bir müzede geziyordum. Tarihi eserler, tablolar ve heykeller arasında dolaşırken bir labirent keşfettim. Ancak içeri girdiğimde uyarı yazısıyla karşılaştım: “Labirentte kaybolursanız, geri dönemezsiniz.” Korku ve merak içinde yürüdüm, ama çıkışı bulamadım.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!