Oğlak Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Oğlak burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

20 Eylül’de Oğlak burcunda rüya gibi ve tutkulu bir dolunay geliyor. Bu, üçüncü evinizi ön plana çıkaracak ve muhtemelen fikirlerinizle ilgili olarak kalpten konuşmanızı teşvik edecektir. Bununla birlikte, övünmeyin veya hayal kurmayın, çünkü bu dolunayın biraz yükselen enerjisi, insanları veya eşinizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca bu hafta, 22 Eylül’den itibaren güneş bir köşeyi dönüp adınızı aydınlatmak için profesyonel ilerlemenize ve başarılarınıza odaklanan önemli bir trend başlatıyor. Gelecek ay için onuncu evinizde ikamet etmeye devam etmesiyle, fark edebilirsiniz. kariyerinizin aşk hayatınızın geri planda kalmasına neden olduğunu. 22 Eylül’de Merkür ve Plüton bir kareye ulaştığında doğrudan sorguya çekildiğinizde güç mücadelelerine ve yüzleşmelere dikkat edin. Ayrıca, 23 Eylül’de romantik partneriniz veya sevgili bir arkadaşınızla ilgili şok edici haberler gelebilir. On birinci evinizdeki Venüs çöküyor. beşinci evinizde Uranüs’e şiddetle karşı. Drama boyunca nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ayrıca aniden, sevgilinizin sizi yeni bir yöne götürebilecek nihai özlemlerinizle uyumlu olmadığını fark edebilirsiniz. Kalbinize karşı dürüst olun.

Oğlak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta, 20 Eylül Pazartesi günü Balık burcundaki dolunay ile şaşırtıcı derecede duygusal bir notla başlıyor. Dolunay işe gidip gelme, topluluk ve iletişim sektörünüzde parlıyor. Son altı ay, işe nasıl başladığınız, kiminle çalıştığınız ve hatta bu ortamda nasıl iletişim kurduğunuz gibi bu alanda değişiklikler göstermiş olabilir. Çalışma ortamınızda büyümeniz için sizi zorlayan her değişikliğin ne kadar faydalı olduğuna şaşırabilirsiniz. Bu duygusal yansımanın ardından dikkatiniz kariyer yolunuza ve finansal durumunuza odaklanır. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Bu üçlü, finansal durumunuzu kariyerinize olumlu bir şekilde hizalar ve profesyonel çabalarınızdan biraz şans olduğunu gösterir. Bununla birlikte Merkür ayrıca 21-25 Eylül Salı ile Cumartesi günleri arasında geri giden Plüton ile kare açı yapıyor. Kare, kariyerinizde fayda sağlarken, kariyerinizde özellikle tanınmaktan hoşlanmayabileceğinizi ima edebilir. Profesyonel kişiliğiniz gerçek sizle eşleşmeyebilir. Merak etme. 22 Eylül Çarşamba günü Terazi sezonu başladığında, kariyer yolunuza uyum sağlamak için bolca zamanınız olacak.

Oğlak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, özellikle patronunuzdan veya sizin üzerinizde otoritesi olan öğretmenlerden herhangi bir özel iyilik beklemeyin. Kimsenin uçuşa yasak listesinde değilsin, zamanlama çok kötü. İhtiyacınız olanı, lehinize bir iki ip çekebilen bir arkadaşınız sayesinde Çarşamba gününden sonra alabilmelisiniz. Bunların hepsi halledildiğinde, harika bir hafta sonu için hazırlanabileceksiniz. Büyük olasılıkla çok çabuk geçecek – ama bu her zaman böyle değil mi?

Oğlak Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Oğlak, etrafınızda hareket ve değişim var. Bu sadece beklediğin şey.

20 Eylül Pazartesi günü kariyer evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, para evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Patronunuzun ofisine gidip zam talep edebilirsiniz. Bu açıyı yılda sadece iki kez alırsınız ve bugün diğer enerjilerin çok güzel bir şekilde sıralandığı bir Pazartesi günü düşer. Söyleyeceklerinizi zihinsel olarak prova ederken konuyla ilgili YouTube’daki birkaç nasıl yapılır videosuna göz atın. Oğlak, enerjiler lehinize hizalanıyor.

Sorumluluk evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü iş ve rutinlerinizde İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Gerçek başarı, çalışmaya başladığınızda gelir. Bu, özellikle yaratıcı girişimler veya yan işiniz için geçerlidir. Ne yapmanız gerektiğini merak etmek yerine, niceliğin kaliteyi ürettiğine dair eski atasözünü hatırlayın. Bir şey seçin ve çok yapın. Seni görmezden gelemeyecekleri kadar iyi olacaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.