Oğlak Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Oğlak burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli bir diğer Oğlak burcuna yatırım yapmadan önce kişisel önceliklerinizi sıralayın. Kimseye hiçbir şey borçlu değilsin, özellikle de kendini aşırı derecede genişletenlere. Bildiğiniz gibi, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a çok yakın olacaktır. Geçmişten gelen bastırılmış duyguları ve temaları vurgulayarak. Örneğin, zaten kararlı bir birlikteliğiniz varsa, ilişki dinamiğiniz eski yaraları tetikliyor olabilir, ancak bu kulağa ne kadar zor gelse de acıyı dönüştürmek size kalmış.

Oğlak Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Çelişkili taleplerde bulunsalar bile başkalarıyla iyi geçinmeye çalışın. Bugün kolay olmayacak ama yine de planlarınızı bir araya getirebilir ve üstesinden gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, ileriye doğru attığınız her adım için, kariyerinizde iki adım geriye gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, zihinsel ve iletişimsel çabalarımız kazançlı olacağından, bu sizin ileriye doğru adımınız olarak kabul edilir! Bununla birlikte, Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzla ilgili bir şeyin bir kişi olarak kim olduğunuzla uyumlu olmadığını gösteren iki adım geriye atıyorsunuz. Maddi açıdan başarılı olurken, bu süreçte kendinizden bir parçayı feda ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kendinize ve kariyerinize sadık kalmanız önemlidir.

Her gün bir esinti olmak zorunda değil. Size en çok öğreten zor olanlardır.

Oğlak Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, frenleri ne zaman pompalayacağınızı anlamanız zor olabilir. Salı günü gökyüzü, ay yalnız Koç burcunda ilerlerken, geri çekilmeye doğru yumuşak bir dürtü verir. Ev tabanlı projelere odaklanmak ve aile ile sessizce yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün güçlü Plüton ile karesi, muhtemelen kişisel ihtiyaçlarınız ile kariyeriniz arasındaki gizli gerilimleri aydınlatacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.