Oğlak Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Oğlak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Günü tatlınız Oğlak ile en son ne zaman geçirdiniz? Şimdi, şu anda bekarsanız, bugünün astro-hava durumu sizi bire bir bağlantılarınızın değeri üzerinde düşünmeye teşvik ediyor. Örneğin, Luna taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir ve istikrar arayan ikinci konfor, öz değer ve değer sistemleri evinize dokunacaktır. Enerjinizin çoğunu profesyonel konulara mı harcıyorsunuz? Kendinizi işte kaybetmek, zodyak arketipinizin tipik bir örneğidir, ancak diğer ufukları keşfetmenizin zamanı geldi. Monotonluktan bir adım geri atın ve eğlenceli bir şeyler yapın.

Oğlak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Biriyle ciddileşmeye çalışabilirsin ya da en azından onlara nasıl hissettiğini söyleyebilirsin – ama onlar sadece yarı hazır olacaklar. Bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok ama gerçek olmalarını bekleyin.

Oğlak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Başarılı olmak için ne kadar ileri gitmeye hazırsın, Oğlak? Bugün Venüs geri giden Satürn ile kare açı yaptığında, kariyeriniz, kamusal kişiliğiniz ve hayalleriniz arasında bir gerilim var. Satürn retrosu, özellikle bu alanda kendinize karşı dürüst olmanızı teşvik ederek, bütçenizi ve değerinizi olgunlaştırmaya çalıştı. Venüs’e gergin bir görünüm verdiği için, değerlerinizin mesleğinizde yapmaya çalıştığınız şeyle uyuşmadığını görebilirsiniz. Başarı, para ve statü önemlidir. Ama ne pahasına olursa olsun?

Her zamankinden daha fazla sabretmeniz gerekiyor. Şimdi bırakmayın – neredeyse oradasınız!

Oğlak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, yönetici gezegeniniz Satürn’ün istikrarlı ve yapı arayan hareketleri size rehberlik ediyor. Perşembe günkü gökyüzü, Satürn’ün sevgilisi Venüs’ten memnun olmayan bir ziyaret aldığını görüyor, bu da muhtemelen karşılıklı hedeflerin çatışması etrafındaki ilişki sorunlarını vurgulayacak. Bu arenaya bir gerçeklik kontrolü getirmeyi hedefleyin. Başka yerlerde, güneşin şifalı Plüton ile destekleyici bağlantısı, kendini ifade etme ve bağımsız ihtiyaçların için güçlü bir yenilenme hissini kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.