Oğlak Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Oğlak burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolaşıyorsun ve ciddisin, Oğlak. Ay, bugün burcunuzda güç merkezi Plüton’a katılıyor ve auranıza bir tabu ve yoğunluk katmanı ekliyor, ancak aynı şekilde, projeksiyona daha yatkınsınız. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun ister çoktan sarhoş olun, bu süre zarfında enerjinize dikkat etmeniz önemlidir, çünkü potansiyel olarak bağlantınızda bir miktar toksisiteyi tetikleyebilirsiniz. İyi haber şu ki, Luna anlaşılması zor Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da sizi başkalarına yer açmaya ve bu süreçte kendinize daha fazla şefkat duymaya teşvik ediyor.

Oğlak Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz inziva uzun bir yol kat edebilir ve huzur ve sessizlik sizi tazelenmiş ve şarj edilmiş bırakacaktır. Sadece uzun bir öğle yemeği yürüyüşü olsa bile, bugün biraz dinginlik ve yalnızlık için zaman bulun.

Oğlak Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdayken tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Oğlak, özellikle işte, genellikle ciddi ve sorumlu biri olarak ortaya çıkıyorsunuz. Profesyonel varlığınız tarafından biraz korkutucu bir şey bile olabilir! Ancak, soğukkanlı dış görünüşünüzün altında kendinizin biraz güvensiz bir versiyonu olabilir. Özellikle bir iş arkadaşınız görünüşünüz, üretkenliğiniz veya son başarılarınız hakkında yorum yapmak için kendi yolunun dışına çıkarsa, bugün işte biraz bilinçli olabilirsiniz. Yorumun size ulaşmasına izin verin ve gününüze güvenle devam edin.

Harika bir alışveriş günü — büyük indirimler, ücretsiz numuneler ve birçok indirim bekliyoruz.

Oğlak Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, oturma zamanının geldiğini nadiren anlarsınız. Besleyici ay burcunuzda süzülürken ve fiziksel sağlığınıza ve dile getirilmeyen duygusal ihtiyaçlarınıza geri dönmenize yardımcı olurken, Çarşamba günkü gökyüzü size hızınızı yavaşlatmanızı nazikçe hatırlatsın. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, tekneyi sallayabilecek kariyer konuşmalarını vurgularken, yoğun Pluto ile buluşması, bağımsızlık duygunuzun etrafındaki iyileşmemiş yaraları aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.