Oğlak Burç Yorumları 14 Eylül 2021

Oğlak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 14 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Agresif Mars, bugün uyum arayan Terazi’de yıllık ilk çıkışını yapıyor ve halka açık onuncu hırs, kariyer ve otorite hissini ateşliyor. Büyük patron enerjisi yayıyorsunuz. Tatlını mı eziyorsun? Bu ateşli geçiş, profesyonel yaşamınıza enerji, tutku ve canlılık getirir, ancak aşk hayatınızdaki ısıyı da artırabilir. Aşk mı arıyorsunuz, Oğlak? Bekar ya da alınmış, duygularınızı saklamak üzere değilsiniz, özellikle de ay – önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – burcunuzun üzerinde gezinirken. Bu arada, Luna’nın Chiron’a karesi, savunmasızlığınızı kucaklamanız için size meydan okuyabilir, ancak her şey en iyisi için.

Oğlak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanlar riskten kaçınmanızın başlı başına riskli olduğunu düşünebilir, ancak daha fazla yanılamazlar. Şu anda tüm kumarları unutun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde, biraz yalnızlık arayın.

Oğlak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Öğütmeye hazır mısın, Oğlak? Mars bugün Terazi burcuna geçerken, kariyeriniz ve kamu statünüz daha fazla odaklanıyor. Mars, hayatınızın bu alanında dalgalar yaratacak iradeye sahip! Mars size bir enerji artışı sağlarken, muhtemelen daha sosyal bir tırmanıcı olacaksınız. Daha fazla insanla bağlantı kurmaya, alanınızda daha fazla halka açık bir kişi olmaya ve profesyonel bağlantılarınızı genişleterek daha agresif olmaya meyilli olabilirsiniz. Bu ivme artışı, kariyer yolunuzu ilerletme konusunda sizi daha tutkulu hale getirecek.

Bir arkadaşınızın çocukları hakkındaki duygularınız bugün bazı şaşırtıcı şekillerde genişleyecek.

Oğlak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kariyer cephesinde işler kızışıyor, Oğlak. Kendi kendini motive eden Mars, içe dönük Başak’tan ayrılır ve hiperaktif varlığının 30 Ekim’e kadar sizin hırslarınıza dönüşeceği denge arayan Terazi’ye doğru ilerler. Mars’ın buradaki varlığı, mevcut kariyer yörüngenizi canlandırmaya çalışır, ancak bu arenada bazı küçük yangınlar başlatabilir. fazla. Bu dönemi, yetkili kişilerle kafa kafaya takmak yerine gelecek planları yapmak için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.