Kova Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Kova burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Kova burcu, bu hafta rutininizden çıkıp yeni bir yolda yürüyebilirsiniz.

Hafta 26 Eylül Pazar günü Terazi burcunda, bilgi evinizde, çocuk ve yaratıcılık evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün çocuklara ev ödevlerinde yardım ediyor veya kendinizi standart bir teste hazırlıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda duvar boyama, uçurtma yapma veya kazak örme gibi eğitici YouTube videolarına göz atmanız için de harika bir gün.

29 Eylül Çarşamba günü kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, para evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. İşinizde daha fazla para kazanmak istiyorsanız, biraz para sihrinin zamanı geldi. Kova, metalik bir altın mum yakarak Evrene doğrudan bir istekte bulunur ve para için bir dilek tutar. Ya da biraz para yağı alın ve ayaklarınızın altına sürün. Mesajınızı şimdi manevi telefon hatları üzerinden gönderebilirsiniz.

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Daha yavaş bir tempoya hazır ol Kova. Bu hafta, 27 Eylül’den başlayarak, yinelenen Merkür gerileme dönemi yeniden başlıyor! Bu, kişisel ilişkilerinizi açıkça etkilemeyecek olsa da, bu dönemlerde yazdıklarınıza, konuştuklarınıza ve iletişim kurduklarınıza her zaman dikkat etmeniz önerilir. Her şeyden önce, bu süre zarfında, özellikle seyahat planlaması veya uzun vadeli hedefler konusunda sevgilinize sözler vermeyin.

29 Eylül’de Venüs, üzerinize neşe ve sihir yağmurları yağdıracak olan Neptün ile üçgen açı yapacak. Partnerinizle şehvetli ve samimi olma havasına gireceksiniz, bu yüzden özü yakalayın. Ayrıca, burcunuzdaki güneş Satürn ile bağlantılıyken, gelecek için nasıl planlar yapmak istediğiniz konusunda net bir fikriniz olabilir. Bunları tartışmaktan çekinmeyin: sadece herhangi bir söz vermeyin.

30 Eylül’de Venüs, yine sizin burcunuzda olan Jüpiter ile kare açı yapacak. Bu sizi doğrudan vuracak ve bardağınızın bittiği hissi ile dolduracaktır! Büyük yaşamak ve kalbinizi açmak için ilham alacaksınız. Sevgilinizle unutulmaz bir anı planlamak, belki de en sevdiğiniz ziyafetlere, manzaralara ve seslere düşkün olmak için hayırlı bir gün olabilir.

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bundan sonra nereye gitmek istiyorsun, Kova? Eylül ayının sonu, öğrenmek, büyümek ve gelişmek için size neyin ilham verdiğini yeniden düşünmekle ilgili.

27 Eylül Pazartesi günü Terazi’deki Merkür geri gidiyor. Merkür gerilemesi genişleme, büyüme, yüksek öğrenim ve seyahat sektörünüzü vuruyor. Şimdi muhtemelen uzun mesafeli veya yabancı seyahatlerden uzak durma zamanı. Merkür retrosu, profesyonel gelişiminizi sürdürmek için öğrenmeniz gereken şeylere odaklanmanızı sağlar. Bu süre zarfında eğitim yolunuzu veya durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Mesleğiniz için yeni bir şeyler öğrenme fikrini tekrar gözden geçirmenin zamanı gelebilir, ancak retrograd sonrası bir eğitim girişimine katılmayı düşünün.

29 Eylül – 30 Eylül Çarşamba – Perşembe arası, Venüs geri giden Neptün ile üçgen açı yapacak. Bu günlerde kariyer yolunuzda daha yaratıcı, sanatsal ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizden yararlanmak için bir tür mali tazminat veya takdir bile alabilirsiniz. Ardından Perşembe’den Cuma’ya, 30 Eylül’den 1 Ekim’e kadar Venüs geri giden Jüpiter’le kare açı yapacak. Meydan, kariyer yolunuzu ve mirasınızı tanınmak istediğiniz şeye uyacak şekilde dönüştürmek için yararlı olabilir. Ancak, oraya ulaşmak için biraz uzlaşma gerekebilir!

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı işler tuhaf bir frekansta yankılanacak ve nasıl devam edeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Yine de işlerin aydınlanması uzun sürmeyecek — hafta ortasına kadar her şeyin merkezine geri döneceksiniz ve en yeni fikirlerinize inanılmaz tepkiler alacaksınız. Yine de çılgınlığa çok fazla kapılmayın, çünkü bu hafta sonu yakın gelecekte daha da büyük, daha sıcak fikirlere dönüşecek birkaç şüphe getirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.