Kova Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Kova burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Kova burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bir haftaya daha girerken, 20 Eylül’deki dolunayın enerjisi günler boyunca yankılanacak ve gecelerde şarkı söyleyecek. Bu ay tutulması finansal ikinci evinizi aydınlatırken, şimdi parasal işlere odaklanıyor olabilirsiniz. Güneş 22 Eylül’e kadar sekizinci evinizde kalırken, bütçenizi ve varlıklarınızı değerlendirmek için eşinizle biraz zaman ayırın. Ateşli güneş, 22 Eylül’den itibaren dokuzuncu evinizde Mars’a katılacak. Bu, çok fazla macera ve değişimin gerçekleşmesini sağlar. önümüzdeki ay gelecek. Şimdi rutininizi değiştirme, seyahat etme veya eşinizle yeni fikirler keşfetme zamanı. Bekar Kovalar, normal tiplerinin dışında biriyle tanışmayı denerlerse, çıkma konusunda daha fazla şansa sahip olabilirler. Bu hafta sizin için iki gün çok özel olacak: 20 ve 25 Eylül. İlk tarihte Merkür, burcunuzdaki Jüpiter ile bağlantı kuracak, zihninizi iyimserlikle dolduracak ve üzerinize altın yağmurları gibi heyecan verici haberler yağacak. İkinci tarihte, güçlü Mars, burcunuzdaki Satürn ile bağlantı kuracak ve ilişkileriniz için uzun vadeli bir vizyon oluşturmak için tutkunuzu ve cesaretinizi canlandıracak. Ekip olarak hedefler belirleyin veya yeni biriyle canlandırıcı bir tarih planlayın.

Kova Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi Balık burcunda gerçekleşen dolunay finansal durumunuzu, bütçenizi, neye değer verdiğinizi ve mesleğinizde hangi yetenekleri kullandığınızı öne çıkarıyor. Son altı ayda, bütçeniz beklemediğiniz şekillerde ayarlanmış olabilir. Biraz ekstra para kazanmak için doğal yeteneklerinizi kullanmış veya bir tutku projesi başlatmış olabilirsiniz. Dolunayın altındaki bu dönemi düşünün. Haftanın geri kalanında sizi ve potansiyel profesyonel fırsatları ön plana çıkarır. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Merkür, Jüpiter retrosu genel benlik duygunuza odaklanırken, sahip olmak istediğiniz profesyonel deneyimler ve eğitim kursları hakkında düşünmenizi ister. Bu kısa geçiş, size ve kariyerinize fayda sağlayan fırsatlarla kendinizi hizalamak için mükemmel bir zamandır. 22 Eylül Çarşamba günü güneş Terazi burcuna geçtiğinde eğitim, seyahat ve deneyim fırsatları arama konusunda büyük şansınız olabilir. Terazi mevsimi seçeneklerinizi değerlendirmenin tam zamanı. Kariyerinizi genişletmek için her fırsatı değerlendirin, ancak zamanınızı ve enerjinizi bir fırsata yatırmadan önce kaynaklarınızı toplayın.

Kova Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında tatlı bir sosyal enerjiye kapılacaksınız ve son zamanlarda mesafeli olan bir arkadaşınızla veya tatlımla bağlantı kurmayı denemek isteyebilirsiniz. Bundan sonra ne olacağına şaşıracaksınız. Perşembe ve Cuma, sizi biraz geriye itecek garip bir his uyandıracak, ancak birkaç saat kendi başınıza işleri çözmenize yardımcı olacaktır. Hafta sonu aynı fikirde insanlarla bir araya gelin – bir parti mükemmel olur, ancak birkaç iyi arkadaşla sade bir brunch da iyi olur.

Kova Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Kova burcu, bu hafta vereceğiniz kararlar uzun süre hissedilecek.

20 Eylül Pazartesi günü, seyahat ve macera evinizde Terazi’deki Merkür, kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaşınızla kalmanız için bir davetiye alabilirsiniz. Sahilde bir kulübeleri veya evleri olabilir. Dahası, bölgedeki diğer arkadaşlara ulaşırsanız, kalış sürenizi uzatabilir ve bir süre kanepede sörf yapabilirsiniz.

Eğitim evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü yaratıcılık ve çocukların evinde İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bu dönemde çocuğunuzun eğitimine çok odaklanmış olabilirsiniz. Zor konularda onlara yardımcı olacak öğretmenler bulabilirsiniz. Kova burcu, ayrıca üzerinde çalışmak istediğiniz birçok yaratıcı fikriniz ve işiniz olabilir. Masayı toplayın ve işe başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.