Kova Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Kova burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Kova burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta şehvetli arzularınız alevlenmeye devam edecek, Kova. Mars, cinsel ve mahrem sekizinci evinizi 14 Eylül’e kadar ateşlerken, yakınlaşmaya ve birleşme dürtünüzü takip etmeye hazır olacaksınız. Adanmış Kovalar bu enerjiyi daha kolay uygulayabileceklerdir.

Ancak bekarlar, gerçek duygusal ve içsel ihtiyaçları karşılanmadığı için kendilerini çok bastırılmış ve hüsrana uğramış bulabilirler! Güneş haftanın geri kalanında bu arenada yörüngede dönmeye devam ederken, aşk hayatınızda nerede durduğunuzu aydınlatmak için ışığını kullanın ve pazarlık konusu olmayanların bir listesini oluşturun.

Neyse ki, Mars yeni bir görev üstlendiğinde ve 14 Eylül’den itibaren dokuzuncu evinize taşındığında, ateşli enerjisini bir hava burcu ile kolayca harmanlayacaktır. Aynı elementinizin bir burcunu ziyaret ettiğinde, bu enerjiyi de çok iyi paylaşıyorsunuz.

Kova Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta suya atlamadan önce suları test edin. 14 Eylül Salı günü, kaynaklar evinizdeki Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Arada bir, para ve ihtiyaç duyduğunuz kaynaklar için ruhani bir çağrı yapmak iyi bir fikirdir. Bu, dua ederek, meditasyon yaparak veya oturma odanızda para dansı yaparak yapılabilir. Büyük miktarda para çekmek için metalik bir altın mum yakmayı veya düzenli gelir elde etmek için gümüş takılar takmayı düşünün.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, kendi Kova burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Konfor alanınızın biraz dışında bir fırsatınız var. İş konusunda eğitim alıyor veya bir iş kuruyor olabilirsiniz. Bu projeyi başlatmak için daha fazla kaynağa (zaman, para veya başka bir şey) ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Kova, düşüncelerinizi ayarlamanın zamanı geldi. Muhtemelen ilk adımı atmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hâlâ Başak burcunda olan güneş, gizli yeteneklerle dolu evinizde etkili Plüton ile üçgen açı yapıyor. Perde arkasında çalışıyor, bir web sitesi veya satacak ürünler yaratıyor olabilirsiniz. Gelişen gelinlik işiniz için gitar çalmayı ya da elbise kalıbı yapma sanatında ustalaşmayı öğreniyor olabilirsiniz. Kova, eğer bir şeye ilgi duyuyorsan, muhtemelen onu mümkün kılacak gizli yeteneklerin vardır.

Kova Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, seçtiğiniz kariyer yolunun tanınmak istediğiniz miras olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Mevcut yolunuzdan memnun musunuz, Kova?

Çalışma haftanız başlamadan önce, ay, 12 Eylül Pazar günü Jüpiter’in geri hareketine kare açı yapıyor ve bu, kariyerinizdeki mevcut profesyonel konumunuz hakkında oldukça duygusal olduğunuzu ima ediyor, çünkü kim olduğunuzu yansıtmayabilir. Hafta sonu, yansıtıcı olmasa da biraz ciddi bir şekilde sona erer. Ay da geri giden Plüton’a altmışlık açı yaptığından, zihniniz kariyerinizdeki yeteneklerinizi ve zayıflıklarınızı tartmakla meşgul. Haftanız başlamadan önce herhangi bir profesyonel hataya kafa yormamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bunun yerine ne elde ettiğinize odaklanın.

13-14 Eylül Pazartesi’den Salı’ya kadar güneş, Neptün geri hareketine karşı çıkıyor. Bu geçiş, değerlerinize ve finansal işbirliklerinize ışık tutar. Değerleriniz açısından finansal ve mesleki taahhütleriniz sorgulanırken dikkat edin.

Kova Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Duygularınız bu hafta biraz erken kontrolden çıkıyor, bu yüzden insanlarınız duyarsız ve hatta kaba olduğunda aşırı tepki vermemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir arada tutabilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde kendinizi tamamen özgür hissedersiniz, ancak herhangi bir projeye odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz, özellikle de insanlar düşüncelerinizi böldüğünde. Güvendiğiniz iki kişi kefil olmadıkça, bu hafta sonu yeni bir şeye atlamayın. Şu anda yanlış şeye düşmek senin için çok kolay.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.