Kova Burç Yorumları 9 Eylül 2021

Kova burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük resme odaklanın ve sonsuza kadar mutlu olduğunuzu hayal etmeye devam edin, Kova. Ne söyleyeceğinizi söyleyin, ancak vizyon panolarıyla ilgileniyorsanız, bugünün astro-hava durumu kesinlikle lehinize çalışacaktır. Bekar ya da çift, ufka umutla ve romantik özlemlerle bakıyorsunuz, ancak her zaman olduğu gibi, evrene güvenmek anahtardır. Bu, macera, seyahat ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizi ateşleyeceğinden, günümüzün ay-Venüs kavuşumu için özellikle doğrudur. Başka bir notta, bu enerji uzun mesafeli bağlantılarda olanlarınız ile de konuşabilir. Her iki durumda da, göreviniz kontrol ihtiyacından vazgeçmek olacaktır.

Kova Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Oturup boşluğa bakmak ve neye inandığınızı düşünmek için mükemmel bir zaman. Bu sıkıcı geliyorsa, yakın bir arkadaşınızla konuşun. Yine de yaptığınızdan emin olun!

Kova Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel gelişiminiz söz konusu olduğunda, başarıya giden yolda duran tek şey olabilirsiniz. Sabit bir işaret olarak, işyerinde alışkanlıklarınıza veya düşünce süreçlerinize takılıp kalabilirsiniz. Ay bugün sosyal Terazi’de Merkür ile kavuşum yaptığından, bakış açınıza meydan okuyan sohbetleri eğlendirmek için harika bir geçiş olabilir. Meslektaşlarınızla açık bir konuşma yapmak size düşünmek için yiyecek verebilir. Görevlerinizi tamamlayarak veya hatta iş yerindeki bir şeye farklı bir bakış açısı kazandırarak yeni bir ilham kaynağı bulabilirsiniz.

Bugün neye odaklanacağınızı bulmak için gözlem ve muhakeme becerilerinizi kullanın.

Kova Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda evrenin tüm gözleri senin üzerindeydi, Kova. Perşembe günkü gökyüzü, denge arayan Terazi ayı dönüşümsel Plüton ile kareler halindeyken temizlenmesi gereken bazı zihinsel gerilimlere ve eski bagajlara dokunuyor. Serbest bırakma ve yenilenmeyi teşvik eden faaliyetlere yönelin. Atmosfer, daha sonra ay, sevgili Venüs ve koca yürekli Jüpiter ile girdap gibi döndüğünde, zihinsel cephede önemli ölçüde aydınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.