Kova Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Kova burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Lojistiği strese sokma ve akışa devam etmeye çalış Kova. Ay bugün sezgisel Yengeç burcuna geçiyor ve bu da düzenli altıncı sorumluluk evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi harekete geçiriyor. İster bekar olun, ister sevgilinize aşık olun, mutluluğunuzu ve günlük rutinlerinizi çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız, egzotik dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla Luna’nın meydanından cüretkar Mars’a potansiyel olarak kaynaklanabilir. Uzaktaki birine aşık olmak? Sıkıcı yapılacaklar listenizin romantik fırsatlarınızı boğmasına izin vermeyin. Gününüzü en iyi şekilde geçirin.

Kova Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük bir yükseliş yaklaşıyor, ancak netleşmesi birkaç gün alacak. Bu nedenle, bugün gelen haberler hakkında, hırslarınıza bir darbe olacakmış gibi görünse de, çok fazla korkmamaya çalışın.

Kova Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İyi bir ruh halinde olmaktan bahset, Kova! Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, duygusal durumunuz güçleniyor. Neyse ki, bu iki gök cismi, benlik duygunuzu neşe ve yaratıcılık sektörünüzle uyumlu hale getiriyor. Özellikle gün boyu işte neşeli olabilirsiniz. Hiçbir şey yoluna giremez veya ruh halinizi bozamaz. İyimserliğiniz çok belirgin olduğu için rolünüzde daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Eşsiz yeteneğinizi gösterirken bugün işte ne kadar başarabileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün sizin için işler büyük ölçüde değişebilir – iyiliğe dayalı seçimler yapın.

Kova Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren sizi sürekli olarak konfor alanınızın dışına itiyor, Kova. Terazi mevsimi, yeni bakış açıları geliştirmenize ve büyük bir resim vizyonunu benimsemenize yardımcı olmayı amaçladığından, yılın bu zamanı sizi daha geniş yaşam görüşünüzle yeniden birleştirmeye çalışır. Salı günü gökyüzü, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasındaki mevcut ayrımı aydınlatan hassas Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.