Kova Burç Yorumları 25 Eylül 2021

Kova burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bae olmadan haklı bir kişisel gün geçirmek mi, Kova? Ay, yuvanız, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Belki şu an için yalan söylüyorsun, ama fazla rahat olma. Macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki hareketli Mars ile burcunuzdaki geri giden Satürn arasındaki bugünün canlandırıcı üçgeni, hareketinizi yapmanız için gereken yapıyı ve yön duygusunu size sunuyor. Yine de acele etmeyin, özellikle de havanızda değilseniz.

Kova Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İlerlemek istiyorsunuz, ancak bunu yapmak için nelerden vazgeçmeniz gerekebileceğinden emin değilsiniz. Korktuğunuz kadar büyük bir mesele değil, o yüzden ne gerekiyorsa yapın ve kendinizi ileriye doğru itin.

Kova Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda Cumartesi, Kova! Ay şu anda ev ve aile sektörünüzde bulunan Boğa burcunda yücelir. Oldukça yoğun geçen bir çalışma haftasının ardından nihayet dinlenme zamanı. Kariyer gelişiminizi sürdürmek için eğlendirmek için birkaç farklı seçeneği tembelce kontrol etmeyi düşünebilirsiniz. Ancak, eğer bir şey varsa, bugün rahatlamaya odaklanmalısınız. Evde ve hatta ailenizle birlikte olmanın tadını çıkarmak için zaman ayırmak inanılmaz derecede faydalı olabilir. İyi dinlenmiş olduğunuzda, genellikle işte daha üretken olursunuz!

Stimülasyon iyidir. Kendinizi yeni bir şeye maruz bırakın ve yeniden uyanış hissedin.

Kova Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova insanları, kozmik rehberlik için öz disiplinli Satürn’e bakar. Cumartesi günü gökyüzü, Satürn ile güdümlü Mars arasında dostane bir buluşmaya tanık oluyor ve bu da size hoş bir enerji ve inisiyatif artışı sağlıyor. Bu eşleştirme, kendinizi herhangi bir eğitim çabasına uygulamanızı ve gelecekteki seyahat planları oluşturmanızı kolaylaştırır. Özellikle kendini ifade etme söz konusu olduğunda, konfor alanınızdan çıkmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.