Kova Burç Yorumları 24 Eylül 2021

Kova burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 24 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sakinliğini kaybetme, Kova. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki hislerinizden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam ediyor. Yine de, süreçte otoriter onuncu eviniz aracılığıyla aynı anda tatlı Venüs’e karşı çıkacaktır. Bekar veya evli, romantik arzularınız ve kontrol arzunuz söz konusu olduğunda bir kaya ile zor bir yer arasında sıkışabilirsiniz. Her ne kadar bazılarınız için bunun iş yerinizle ve özellikle birine aşık olduysanız, sınır belirleme eksikliğinizle ilgisi olabilir. Şimdilik hafifçe yürü ama davranmaya çalış.

Kova Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar duygulu bakışlarla ya da derin sorularla dışarı çıkmanı beklemeyebilirler, bu yüzden bunu yaptığında, peşine düşecek kadar şok olurlar. Bugün başkalarının hayatlarında büyük bir fark yaratabilirsiniz.

Kova Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bir profesyonel olarak nasıl gelişebilirsin, Kova? Bugün Mars, eğitim fırsatlarınızı, deneyimlerinizi ve bilginizi bireysellik anlayışınıza göre ayarlayan Satürn retrosu ile üçgen açı yapıyor. Mars, eğitim ve deneyim sektörünüzde aktiftir ve yeni bir şeyler öğrenme arzunuzu artırır. Yeni bir beceri veya yeni bilgi edinerek bir profesyonel olarak gelişmenin zamanı geldi. Mars, öğrenme arzunuzu harekete geçirdiğinden, geri giden Satürn bunu genel profesyonel tavrınıza işleyebilir. Ne öğrenmeyi seçerseniz seçin, genel profesyonel kişiliğinizi geliştirirken kariyer hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Ayrıntıları ertelemeyin – daha ileri gitmeden önce her şeyi açıklayın.

Kova Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kapalı kapılar ardında biraz zaman geçirin Kova. Ay bugün barış arayan Boğa’da gezinirken, kendinizi sosyal açıdan zorlayıcı durumlara teslim edecek havada değilsiniz. Enerjinizi evinizi güzelleştirmek ve ailenizle mütevazı bir şekilde yeniden bağlantı kurmak için harcamak için ideal bir zaman. Luna’nın Venüs ve Uranüs’ün elektriksel karşıtlığı ile buluşması, dünün ifşaatlarına geri dönmenize ve hoş bir kapanış duygusu getirmenize yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.