Kova Burç Yorumları 23 Eylül 2021

Kova burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar da olsanız da, kişisel hayatınız ile profesyonel hayatınız arasında sağlıklı bir denge bulmak bugün sizin için en büyük zorluk Kova. Kabul et, kabul etmekten biraz daha fazla tetiklenmiş hissedebilirsin, ama bu da geçecek. Şimdi, ayın en içteki dördüncü evinizden geçişinin ortasında, burcunuzda geri giden Satürn ile çarpışacak ve kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratacak. Kendine ve sevgiline karşı dürüst müsün? Daha da önemlisi, otoritenin onuncu evindeki Venüs ile duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizdeki isyankar Uranüs arasındaki zorlu bir karşıtlık, cephelerden kurtulmanız için sizi zorluyor.

Kova Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Öngörülebilir gelecekte işler biraz garip olacak, ama siz garipliği seviyorsunuz, bu yüzden bu sizin için iyi sonuç vermeli. Herhangi bir risk almadan önce uzun uzun düşünün.

Kova Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün her şey tepetaklak, Kova. Venüs, iş/yaşam dengenizi alt üst eden Uranüs retrosuna karşı çıkıyor. Şu anda Venüs kariyerinizi süslüyor ve sizi olumlu bir şekilde ön plana çıkarıyor. Ancak geri giden Uranüs evinizi ve ailenizi alt üst ettiği için beklenmedik bir şekilde kariyerinizden geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz. İşten çok evde size ihtiyaç duyulduğunu fark edebilirsiniz. Öncelikleriniz değiştikçe, bu kariyerinizden bir şey eksiltmeyecektir. Bir şey olursa, hem iş hayatınıza hem de ev hayatınıza ne kadar enerji harcadığınızı dengeleyebilir.

Detayları hemen not edin. Her şeyi daha sonra koordine etmek daha zor olacak.

Kova Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, temellerinize bazı kapsamlı değişiklikler getiriyor, Kova. Mevcut kariyer hedeflerinizle ilerlemek için, aşağıdan talep edilen değişikliklere yönelmeniz çok önemlidir. Değer tanımlayan Venüs, değişim talep eden Uranüs’e karşı çıktığı için, bugünün gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu elektriksel eşleşme, mevcut kariyer yörüngenize taze bir soluk getiriyor, bu nedenle vardiyalar için yer açmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.