Kova Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Kova burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İnanç sistemlerin değişiyor, Kova. Enerji, niyetin gittiği yere akar ve yepyeni bir başlangıç ​​tezahür ettirirsiniz. Aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Merkür, bugün güçlü Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bir durumda eşitlik arzunuz ile gerçekleşecek olan dönüşüm arasında sürtüşme yaratacak. Bekar veya alınmış, sonraki adımları yeniden değerlendirmek için muhtemelen biraz zaman ayırıyorsunuz, ancak bu, potansiyel beklentilerin ufukta olmadığı anlamına gelmiyor. Ancak ayın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı bu süreçte korku duygularını tetikleyebilir. Çeneni kaldır ve kendi gerçeğinde dur.

Kova Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her şeyi değiştiren inanılmaz bir keşfe rastlayabilirsiniz. Yerçekimi ve dünyanın yuvarlak olması gibi bazı varsayımlarla günlük olarak çalışmak uygundur. Ama bunun dışında, tüm bahisler kapalı!

Kova Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yapılacaklar listende ne var, Kova? Muhtemelen hemen tamamlamak istediğiniz birkaç görev veya sorumluluk vardır. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, görevlerinizi yerine getirmenin yeni bir yolunu aramak için harika bir zaman olabilir. Aklınızda işte denemek istediğiniz bir şey varsa, bunu yapmak için o günü düşünün. Ay bağımsız Koç burcunda olduğu için, bir ekip çalışmasından daha fazlasını kendi başınıza yapabileceğinizi görebilirsiniz. Mağazada sizin için verimli bir gün geçirmeyi bekleyin!

Uzlaşma bir suç değildir – olgunluğun, yardımseverliğin ve zekanın bir işaretidir.

Kova Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü sizi yoğun bir atmosfere itiyor, Kova. Ay’ın enerjik Koç’taki varlığı, aramaları yanıtlamanızı, ayak işlerini tamamlamanızı ve çemberler arasında atlamanızı sağlar. Bu enerjinin altında hareketi benimseyin, şişeleyip patlamayasınız. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile çatışması, net bir inceleme için terapi materyalini gün ışığına çıkarır. Otomatik olarak rasyonelleştirmek yerine onunla oturmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.