Kova Burç Yorumları 18 Eylül 2021

Kova burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Onları bunun için çalıştır, Kova. Selfie’yi yayınlayın. Fotojenik hissetmiyorsanız, tekrar tahmin edin. Aşkın, güzelliğin ve zevkin gezegeni Venüs, halka açık onuncu otorite evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu da büyük olasılıkla bir izleyici kitleniz olduğu anlamına geliyor. Bu, elbette, özel kişinizi de içerir, bu yüzden onlara neyi kaçırdıklarını göstermekten çekinmeyin. Üstelik, hem ateşli Mars hem de Merkür, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla ısıyı yükseltirken, şu anki ilginiz gemide olsun ya da olmasın, bir sonraki romantik randevunuzu dört gözle bekliyor olabilirsiniz. .

Kova Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Öfkeli aşıklar veya kızgın oda arkadaşlarıyla uğraşmak zorunda kalmadan duygularınız yeterince kafa karıştırıcı. Şansınız varsa, onları savuşturabilir ve kendinizi daha güçlü hissettiğinizde sorunlarla yüzleşebilirsiniz.

Kova Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kendi bilincini unut, Kova. Ay, burcunuzun son derecelerine girdi, bu yüzden güveni güvensizliğe öncelik vermenin zamanı geldi. Onu öldürdüğünüz bilgisiyle iş gününüze devam edin. Kendinize harika olduğunuzu ve değerli bir iş arkadaşı olduğunuzu hatırlatın! Herhangi bir hıçkırık varsa, herkesin hata yapabileceğini kendinize hatırlatın. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Balık burcuna girdiğinde, finansal durumunuz hakkında biraz duygusal olabilirsiniz. Para kazanmak için duygusal olarak tatmin edici fırsatlar aramaya daha yatkın hissedebilirsiniz.

Geçmişinizden bir şey bugün yeniden ortaya çıkacak ve size önemli bir şeyi hatırlatacak.

Kova Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova, kendini her şeyin önüne koymak nasıl bir duygu? Bu sizin için alışılmadık bir hareket şekli olsa da, evren sessizce kendi bireyselliğiniz ve gücünüz hakkında daha derin bir algı geliştirmeniz için sizi teşvik ediyor. Luna’nın bugün burcunuzdaki varlığı sağlığınıza, bedeninize ve kendinizi ifade etmenize olan bağlantınızı derinleştirmeye teşvik ediyor. Daha sonra ay, yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirerek ruhani Balık’a kayar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.