Kova Burç Yorumları 17 Eylül 2021

Kova burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün açık fikirli olmanın size ne kadar fayda sağlayacağına şaşıracaksınız, Kova. Örneğin, ay burcunuzda kapanmadan önce Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu süreçte Merkür ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bekar veya önceden alınmış bu büyüleyici sinerji, yalnızca sevgi arzularınızı ifade etmeniz için size ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda kendinizi sevgilinizin yerine koyma fırsatı da sunacaktır. Ne de olsa güneş, seks ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşliyor, bu yüzden bu bağlılık konusunda ciddiyseniz, o zaman yapmanız gereken bazı işler var.

Kova Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Motive hissetmiyor musun? Sorun değil — sadece doğru ilhama sahip değilsin. Uygun fikirli arkadaşlarla (özellikle tuhaf hikayeler anlatanlarla) takılmak için cesaretlendirin.

Kova Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kafandan çık, Kova. Ay senin burcunda, bu yüzden bugün biraz bilinçli olabilirsin. Güneş hala geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, profesyonel çabalarınız ve başarıya layık olup olmadığınızı zaten özel olarak yansıtıyorsunuz. Toplamda, bu kozmik kokteyl, benlik algınızı hem olumlu hem de olumsuz bir şekilde değerlendirmek için kullanılabilir. Olumsuz değerlendirilirse, profesyonel başarıya layık olmadığınızı hissedebilirsiniz. Olumlu değerlendirilirse, profesyonelliğinizi somutlaştıracak ve başarılarınıza sahip çıkacak güveni bulabilirsiniz. Akıllıca seçim.

Bugün eğlenceli bir davetiye alacaksınız. Evet deyin – cızırtılı bir ilişki olacak.

Kova Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak zihinsel dünyanızda o kadar kaybolabilirsiniz ki vücudunuzdan kopabilirsiniz! Ayın burcunuzdaki varlığı kendinizi şımartmanıza yardımcı olduğu için Cuma günü gökyüzü size geri çekilmenizi ve içeriden beslenmenizi hatırlatır. Luna’nın haberci Merkür ile bağlantısı, kendinizi daha geniş kitlelere ifade etmeyi kolaylaştırırken, Uranüs ile olan karesi ev çevresinde yapılacak değişiklikleri vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.